cultura

aniversari

Reusdigital celebra 9 anys amb un concert

Amb un concert al bar del Racó de la Palma, Reusdigital va celebrar divendres a la nit el seu novè aniversari. L'acte de celebració va estar ben correspost per la interpretació de tres noms propis de la música del país, Max Sunyer, Emili Baleriola i Amadeu Casas. Junts formen el trio 3g3 en un propòsit de compartir les seves habilitats amb la guitarra, destinades sobretot a temes de blues i de jazz.

La destresa es va observar des del primer moment, en què tots tres es recreaven amb estàndards com Jeepers Creepers o Sweet G. Brown, o amb temes propis com El lido, d'Amadeu Casas, o Walk dance, d'Emili Baleriola.

En tot el repertori musical van mostrar els seus grans recursos en la guitarra, els avantatges d'improvisar, les seves particulars tècniques, sonoritats i referències, així com una gran compenetració executada a través del llenguatge de les cordes dels instruments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia