Música

Música

Ericson, Nästesjö & Berre i Natsuko Sugao, al Femjazz!

El 24è Festival d'Emergències Musicals de Banyoles tindrà lloc del 25 al 28 de maig, amb catorze actuacions

El trio format pels músics suecs Sture Ericson (saxòfons i clarinet) i Johannes Nästesjö (contrabaix) i el noruec Håkon Berre (bateria), i el grup de la trompetista japonesa resident a Barcelona Natsuko Sugao, són dos dels molts al·licients que presenta la programació del Femjazz! 2017, 24a edició del Festival d'Emergències Musicals de Banyoles, que tindrà lloc del 25 al 28 de maig. El festival, organitzat pel Taller de Música de Banyoles, amb el suport de l'Ajuntament, inclou 14 actuacions majoritàriament gratuïtes en diferents escenaris. De fet, només hi ha un concert de pagament: el que oferirà el grup Seward amb els efectes i processos sonors del músic i productor Panxii Badii el dia 27 a l' Auditori de l'Ateneu (8 euros).

El Femjazz! s'obrirà el dijous 25 a l'Ateneu Bar amb sonoritats més clàssiques: les de Saphie Wells & The Swing Cats, amb ballada de lindy hop inclosa, en una vetllada coorganitzada amb Joventuts Musicals. El mateix dia, el cantant Alex Dee avançarà temes del seu nou disc a The City Arms. El divendres 26, Ericson, Nästesjö i Berre tocaran a Eat Art i el Libèrrim del bateria Arnau Obiols ho farà a Ca la Flora. Miqui Puig tancarà la nit exercint com a DJ d'un tast de gintònics al bar El Passeig.

La jornada de dissabte es completarà amb l'Oriol Vallès Trio a la plaça dels Turers, el 4 P'S Quartet a Janeret i, ja de nit al parc de la Draga, el cantant i pianista Eduard Gener i Diego Armando DJ. Diumenge serà el dia del Pícnic Jazz a la Draga, amb l'animació de Pentina el Gat, els combos de les escoles municipals de música de Valls, Besalú i Banyoles, la cantant maresmenca Maria Lamata i el Natsuko Sugao Group.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

MÚSICA

Joan Manuel Serrat, premi Princesa d’Astúries de les Arts 2024

BARCELONA
RIPOLL

Ramon González i Montse Bastons guanyen els Jocs Florals Comte Guifré

RIPOLL
MÚSICA

El festival de Dixieland torna al carrer

TARRAGONA
GIRONA

Vuit actuacions musicals i teatrals en el Pati Cultural 2024

GIRONA
CrÒNICA

Un Sant Jordi fred, però esplendorós

TEATRE

La Perla 29 incorpora un ‘Zoo de vidre’

BARCELONA
CRÒNICA

Banyoles, lectora i novel·lada

crònica

Diada radiant en el retorn a l’essència

crònica

Una sola música que tothom balla com vol