cultura

Diumenge amb El Punt Avui

Els 25 anys de la Barcelona olímpica diumenge a Presència

  • VÍDEO: Vídeo promocional de Presència dedicada als Jocs Olímpics.. EL PUNT AVUI TV

La revista Presència, que es distribueix conjuntament a tot el país el primer diumenge de mes amb El Punt Avui, dedica pràcticament tota la publicació d’aquest diumenge a descriure el canvi que ha experimentat Barcelona, ara que fa 25 anys que la capital catalana va acollir els Jocs Olímpics.

A partir de la designació de Barcelona com “la ville” que acollia la cita olímpica quadriennal, la ciutat va començar un ràpid procés de transformació. La Barcelona fosca, urbanísticament deprimida i socialment acomplexada va deixar pas a una ciutat brillant, que va fer que els seus ciutadans recuperessin l’orgull de ser barcelonins.

Els Jocs són el motor que situa Barcelona en el mapa de les capitals més importants del món; en aquest cas capital d’una nació sense Estat (de moment). Presència analitza el procés i entrevista algunes de les persones que van ser protagonistes d’uns dies que van fer que el món descobrís la capacitat creativa de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia