dansa

La dansa contemporània, protagonista de l’Onadance

Demà començarà la segona edició d’aquest festival, que inclou formació amb la 14a edició del Palamós Summer Dance, un concurs per a joves intèrprets i quatre espectacles professionals

Després de l’èxit de la primera edició, l’Ajuntament de Palamós posa en marxa el festival de dansa contemporània Onadance, que aquest any inclou l’aspecte formatiu amb la 14a edició del Palamós Summer Dance (del 4 al 9 de juliol) i el tercer concurs per a joves intèrprets (el 6 de juliol), i difusió, amb la representació de quatre espectacles professionals en espais patrimonials del municipi.

La programació comença avui mateix amb la representació de l’espectacle Nomadis, que anirà a càrrec de la companyia Humanhood, duet format pels ballarins Júila Robert i Rudi Cole. Aquest espectacle, que donarà el tret de sortida a l’Onadance, és gratuït, obert a tothom i tindrà lloc al parc del Convent dels Agustins.

Divendres, també a les 21 h, es presentarà l’espectacle inTarsi, de la companyia de circ “eia”, premi Max 2017 al millor espectacle revelació. Per la seva complexitat tècnica aquest espectacle es portarà a terme a la Nau dels 50M. Es tracta d’un espectacle en què quatre acròbates, entre proesa i bogeria, porten a l’espectador a un univers habitat per fragments de vida. La solitud i el conviure són part del viatge evocat mitjançant la dansa, el teatre físic i, sobretot, les arts del circ.

Pel que fa a dissabte, també a les 21 h, es presentarà l’espectacle Novembre, de la companyia Roser López Espinosa. Aquest espectacle es portarà a terme al teatre La Gorga.

El darrer dels espectacles professionals inclosos enguany a l’Onadance tindrà lloc el dia 9 de juliol, a les 20.30 h, al claustre del Mas del Vent. La nit de duets de lluna plena inclourà l’espectacle Liov, de Diego de Sinniger de Salas, i Praise, de CobosMika Company, directors artístics de tot el festival.

Les entrades per als espectacles es poden adquirir a www.lagorga.cat , a les oficines de Cultura de l’Ajuntament de Palamós (centre cultural La Gorga, al carrer Ave Maria, 3) i una hora abans a la taquilla. Existeix la possibilitat d’adquirir l’abonament de dansa que ofereix tots els espectacles amb un cost final amb més del 10% de descompte.

El festival Onadance, amb la direcció artística de la companyia de dansa palamosina CobosMika Company, que té la col·laboració de la plataforma cultural i artística Focus Engelhorn i de la Generalitat de Catalunya, té la vocació de fer visible la dansa contemporània a la Costa Brava.

LA XIFRA

14
edicions del Palamós Summer Dance, l’estada de dansa de la Costa Brava. Enguany, del 4 al 9 de juliol.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

obituari

Mor als 63 anys Laurent Cantet, Palma d’Or de Canes per ‘La classe’

París
CULTURA

La Mostra Nacional de Teatre Amateur compleix vint anys a Pineda

PINEDA DE MAR

Un tribunal anul·la la condemna contra el productor Harvey Weinstein

Nova York
Cultura

Mor Mike Pinder, cofundador i teclista de The Moody Blues

ART

Una trentena d’obres aspiren al premi d’escultura Vila Casas

Palafrugell
art

El Museu de l’Empordà dedica una retrospectiva pòstuma a Adrià Ciurana

Figueres
música

Nostaldisc celebrarà el 1r campionat gironí de rebobinat de cintes de casset amb ‘boli’ Bic

sant gregori
Torroella de montgrí

El talent més internacional omple de màgia el 12è Fimag

Torroella de Montgrí

Els Premis d’Arquitectura ja han seleccionat les 24 obres candidates

Girona