Música

Cultura

1.004 músics toquen ‘The Boss’

El No Surrender Festival assoleix l’èxit i supera el seu objectiu

La interpretació conjunta en fa ‘vibrar’ els participants

El No Surrender Festival va assolir, i fins i tot superar, el repte que 1.001 músics interpretessin a la vegada la famosa cançó No Surrender de Bruce Springsteen. Tot i que el ritme d’inscripcions havia superat les 700 en els dies anteriors, moltes persones van optar per acudir directament a la cita, i ja des del matí, els participants es van anar aplegant al camp de futbol de Vilanova de Bellpuig, per començar a fer els assajos.

Després va arribar el moment més esperat d’enregistrar la peça i el videoclip, amb la música de les guitarres, baixos, bateries, teclats i també centenars de veus. El promotor del festival, Josep Maria Pons, va explicar: “Ha sigut un dia clau, perquè al matí se’ns han presentat molts participants amb instruments que no estaven apuntats, i com que teníem espai, els hem anat afegint i, un cop han començat els assajos, ha estat espectacular i sorprenent veure que sonava tant bé.” A més, a la tarda van arribar unes 90 persones més que no estaven inscrites i això va permetre tornar a obrir algunes places més de cantants que havien quedat exhaurides.

Els participants, vinguts des de diferents punts de tot l’Estat i fins i tot d’Itàlia, van fer possible que l’esdeveniment hagi pogut transmetre molta passió i energia. “Ha sigut una experiència al·lucinant, no pensava que poguéssim vibrar tant i ens poguéssim emocionar tant i se’ns posés la pell de gallina en alguns moments, ha sigut espectacular”, va dir una de les participants, Amor Montané.

Mentrestant, al festival també hi va acudir el Sr. Postu, que va destacar el gran suport que s’ha obtingut en la venda de les xapes amb el lema “I Love Lo Jefe”, a benefici de l’entitat Acudam. “Veure tota la gent tocant junts ha estat una passada”, hi va afegir.

El repte es va assolir amb molt d’èxit i, després de la gravació, molts participants van continuar gaudint d’una jornada plena d’activitats i diversos concerts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

pensament

Mor el filòsof i polític Josep Maria Terricabras

Girona
Música

Joan Enric Barceló presenta a casa el seu debut literari

Vidreres
Cinema

El Truffaut convida a sushi per celebrar els 3 mesos de ‘Perfect days’

Girona
cultura

El Museu d’Història de Barcelona busca director amb un procés de selecció que aixeca recels

barcelona
guardó

Antonina Canyelles, premi Jaume Fuster

Barcelona
Cinema

Blanes estrena un festival de cine que reconeix la trajectòria de Mònica Randall

Blanes
Llibres

Òmnium impulsa una recollida de llibres per renovar el fons de les biblioteques

Barcelona
NOVETAT EDITORIAL

Faulkner, l’autor de les mil veus

Barcelona
MÚSICA

Guillamino: “A la música del país, li falta un sentiment una mica més de tribu”

BARCELONA