Música

festival musical

Energia desbordant a Cap Roig

David Bisbal va desplegar tota la seva energia dilluns, a l’escenari de Cap Roig, en una actuació vibrant que va seduir un públic totalment entregat. L’artista espanyol, que ja havia exhaurit totes les entrades des de feia dies, va tornar al Festival de Cap Roig, on ja havia actuat el 2011 i el 2014, per presentar el seu últim disc, Hijos del mar. Sense deixar de banda el seu estil melòdic combinat amb ritmes llatins que l’han caracteritzat durant els darrers quinze anys, Bisbal va oferir una imatge renovada que obre les portes al pop més electrònic.

Després d’un inici infal·lible amb Mi norte es tu sur, Antes que no, i Esclavo de sus besos, l’artista d’Almeria es va posar el públic a la butxaca i va assegurar que té una “gran empatia” amb el Festival de Cap Roig. Bisbal també va tenir paraules de record per a les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils. “Estem de dol però hem de portar alegria a tota aquella gent que està al cel.” Prèviament a l’actuació musical, es va fer un minut de silenci en memòria de tots els afectats. Seguidament, va arribar el torn de les balades més íntimes de l’artista, com ara Quiero perderme en tu cuerpo, Culpable i El ruido, i va culminar la primera part del concert amb l’èxit Diez mil maneras, que va rebre una resposta efusiva del públic. Tots els temes es complementaven amb videoprojeccions i jocs de llum que convertien l’actuació en un gran espectacle, sense menystenir la posada en escena contundent dels sis músics que acompanyaven l’artista. Després de reconèixer “el gir arriscat cap a la melodia electrònica”, David Bisbal no va poder obviar la seva vessant més acústica. D’aquesta manera, assegut i rodejat de cinc músics, va interpretar algunes de les seves peces més conegudes a través d’un medley que va delectar tot el públic. Duele demasiado culminaria aquesta part del concert i Bisbal tornaria a fer al·lusió a la tragèdia ocorreguda a Barcelona i Cambrils. En aquest moment, Bisbal va oferir un gir rítmic de nou i es va proposar encomanar alegria al públic amb èxits com ara Fiebre, No amanece, Calentando voy i una versió més ballable de Silencio. L’energia de Bisbal no tenia fre: no es cansava d’anar d’una banda a l’altra de l’escenari sense desestimar els seus moviments de maluc tan característics. Després d’interpretar La tenga o no, un tema molt especial que va dedicar a la seva parella, va arribar un dels moments més esperats de la nit amb els imprescindibles Dígale i Mi princesa, que van convertir el públic de Cap Roig en un perfecte cor sincronitzat. Aquest darrer tema el va cantar exclusivament amb el cantant de flamenc Arcángel. La recta final del concert va ser protagonitzada per les versions més rítmiques de Lloraré las penas, Torre de Babel i Ave María, que van precedir una mescla final d’alguns dels èxits més representatius de la seva trajectòria artística que van convertir Cap Roig en una autèntica festa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ART

Una trentena d’obres aspiren al premi d’escultura Vila Casas

Palafrugell
art

El Museu de l’Empordà dedica una retrospectiva pòstuma a Adrià Ciurana

Figueres
música

Nostaldisc celebrarà el 1r campionat gironí de rebobinat de cintes de casset amb ‘boli’ Bic

sant gregori
Torroella de montgrí

El talent més internacional omple de màgia el 12è Fimag

Torroella de Montgrí

Els Premis d’Arquitectura ja han seleccionat les 24 obres candidates

Girona

De l’abús a celebrar la sexualitat, dalt de l’escenari

BARCELONA/IGUALADA
ART

Un incendi malmet part d’una exposició d'Edgar Massegú al Tinglado 2 de Tarragona

TARRAGONA
música

Sidecars: “En dos minuts no podem dir tot el que hem d’explicar en una cançó”

GIRONA
EQUIPAMENTS

El govern aprova una partida de 5,9 milions per al ‘hub’ audiovisual de les Tres Xemeneies

BARCELONA