Teatre

programació de teatre

El Teatre de la Costa Brava Sud programa 50 propostes

El 24 de setembre s’obrirà la vuitena temporada compartida pels teatres de Blanes i Lloret, amb divuit espectacles professionals

La programació del 2017 té un pressupost total de 310.000 euros

El músic blanenc Jordi Molina obrirà el 24 de setembre, amb un concert al Teatre de Blanes en què presentarà el seu excel·lent Matèria del temps, la vuitena temporada consecutiva del Teatre de la Costa Brava Sud , el projecte escènic en comú dels ajuntaments de Lloret de Mar i Blanes, que es va posar en marxa fa quatre anys.

Aquesta nova programació, repartida entre els dos teatres d’aquestes localitats veïnes, inclou un total de 50 propostes, 18 de les quals són espectacles professionals. Per a la confecció de la programació del 2017, el Teatre de la Costa Brava Sud ha tingut un pressupost total de 310.000 euros: 190.000 corresponen a Lloret i 120.000, a Blanes.

A Blanes, el plat fort de l’escena professional arribarà el 22 d’octubre amb Sota teràpia, una comèdia de situació dirigida per Daniel Veroneses i protagonitzada per Francesc Ferrer i Marina Gatell, entre altres actors, que ha funcionat molt bé als escenaris barcelonins. En aquesta mateixa línia, el 10 de novembre s’hi ha programat Cincuenta sombras de Andreu, un monòleg humorístic d’Andreu Casanova, per a fans i detractors del llibre més venut dels últims anys. Cascai Teatre portarà a Blanes el seu divertit Hotot, amb Marcel Tomàs al capdavant, el 19 de novembre. A més, el 14 d’octubre s’oferirà Federico entre los dientes, una obra protagonitzada per alumnes postgraduats de l’Escola Superior d’Art Dramàtic de Múrcia, amb ball i cant flamenc i també dansa contemporània.

Dins l’intercanvi de propostes entre grups locals de Lloret i Blanes, la companyia lloretenca Teatre de la Selva representarà el 24 de novembre a Blanes El muntaplats, una comèdia del premi Nobel Harold Pinter, i el 27 d’octubre es podrà veure a Lloret l’obra Plou a Barcelona del grup blanenc El Mirall.

La temporada escènica de tardor començarà a Lloret el 13 d’octubre amb El Florido Pensil Niñas, de la companyia basca Tanttaka Teatroa. El segon espectacle serà Art, de Yasmina Reza, traduïda per Jordi Galceran i interpretada per Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva, que es podrà veure a Lloret després de la seva estrena a l’última Temporada Alta i d’haver assolit un gran èxit a Barcelona. La programació lloretenca continuarà el diumenge 22 d’octubre amb un espectacle de circ per a tota la família, Mundos de papel, de la companyia andalusa Vol’e Temps.

El dissabte 11 de novembre la companyia valenciana Pérez & Disla representarà al Teatre de Lloret l’obra Carinyo, que parla de com compartir l’espai i el temps amb una altra persona. I l’endemà s’hi podrà veure Homes, la comèdia musical, una obra de Carol López i Sergi Belbel amb música de Marc Parrot, interpretada per Anna Barrachina, Agnès Busquets, Mireia Portas, Alba Florejachs i Glòria Sirvent.

El 24 de novembre s’ha programat Pluja, un espectacle de la cantant i pianista Clara Peya i el polifacètic Guillem Albà, i el diumenge 26 de novembre la coreògrafa sevillana Raquel Madrid escenificarà a Lloret el premiat Hay cuerpos que se olvidan, una reflexió sobre les defuncions i els finals, i també els inicis de cicle. La temporada de teatre continuarà el 9 de desembre amb Masacre, una breve historia del capitalismo español, amb Alberto San Juan i Marta Calvó.

A més, pels dies 27 i 29 de desembre s’han programat al Teatre de Lloret de Mar dos concerts per les festes de Nadal: Johann Strauss. Gran concert d’Any Nou i la presentació del Cor Ars Nova Lloret, respectivament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Els Premis d’Arquitectura ja han seleccionat les 24 obres candidates

Girona

De l’abús a celebrar la sexualitat, dalt de l’escenari

BARCELONA/IGUALADA
ART

Un incendi malmet part d’una exposició d'Edgar Massegú al Tinglado 2 de Tarragona

TARRAGONA
música

Sidecars: “En dos minuts no podem dir tot el que hem d’explicar en una cançó”

GIRONA
EQUIPAMENTS

El govern aprova una partida de 5,9 milions per al ‘hub’ audiovisual de les Tres Xemeneies

BARCELONA
DANSA

El coreògraf Alexander Ekman porta al Liceu un ‘Midsummer Night’s Dream’ poc shakesperià

BARCELONA
MÚSICA

Joan Manuel Serrat, premi Princesa d’Astúries de les Arts 2024

BARCELONA
RIPOLL

Ramon González i Montse Bastons guanyen els Jocs Florals Comte Guifré

RIPOLL
MÚSICA

El festival de Dixieland torna al carrer

TARRAGONA