Lletres

Fàbrega obre la temporada a la llibreria Geli

Aquest migdia hi presentarà el llibre ‘La cuina antiga. Ibers, grecs i romans’

El crític i historiador gastronòmic Jaume Fàbrega protagonitzarà avui la primera presentació de la temporada a la llibreria Geli de Girona (12 h). La presentació del seu darrer llibre, La cuina antiga. Ibers, grecs i romans (Viena Edicions), anirà a càrrec del director del Museu Arqueològic de Catalunya-Girona, Ramon Buxó, i l’acte també inclourà un tastet preparat per Abraham Simon, autor de Cassoles de Girona. El 21 d’octubre també es presentarà a la Geli El llarg camí (Editorial Oliveras), cinquè llibre de l’olotí Manel Fortis, un retrat de la immigració dels anys seixanta basat en les vivències del seu pare.

A més, el 7 d’octubre la poeta i correctora Joana Castells oferirà la primera sessió de la tercera temporada del cicle Parlem de llibres?, que proposa xerrades informals amb escriptors i d’altra gent relacionada amb el món del llibre.

D’altra banda, la Geli ha estrenat, dins dels seus aparadors temàtics, la nova activitat Artslibris: una mostra d’un artista local, acompanyada d’un vídeo en què explica la seva visió de l’art. El primer ha estat el pintor figuratiu Gabriel Casadevall.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia