Cinema

festival de curtmetratges

El Psicurt treballarà la salut mental als col·legis

La segona edició del Festival de Curtmetratges Psicurt sobre salut mental treballarà amb les escoles durant les jornades –a diferència de l’any passat, que va ser a posteriori–. Els dies 2 i 4 d’octubre, a El Pòsit de Tarragona, es passaran projeccions destinades a centres educatius amb el debat corresponent. El festival tindrà tres modalitats diferents de participació: la secció oficial, en què participen autors d’arreu de l’Estat espanyol; la secció Educurt, amb la participació d’estudiants d’ESO, batxillerat i cicles formatius, i la secció Educurt Exprés, destinada a estudiants d’ESO, batxillerat, cicles formatius i universitat, en què es realitzarà una peça fent servir un element i unes localitzacions proposades per l’organització. En aquesta edició es continuaran convocant els tres premis en la categoria ficció, el premi al públic i, a més, s’hi afegeix el premi a l’animació. A banda, també s’oferiran dues classes magistrals amb el guanyador de l’edició anterior, Nacho Solana.

El Psicurt és un projecte cultural, social i de salut que permet promoure la creació artística, la sensibilitat del públic i projectar la ciutat com a referent cultural. Enguany s’hi han presentat 303 propostes, el triple que l’any passat. Les projeccions es faran del 2 al 8 d’octubre a l’Antiga Audiència i al Teatre del Serrallo i l’entrada és gratuïta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia