Art

fira d'art

De galeries, el cap de setmana

Vint-i-una galeries de Barcelona i dues de l’Hospitalet participen aquest any en la tercera edició del Barcelona Gallery Weekend (BGW), que arrenca aquesta tarda i que s’allargarà fins diumenge al migdia. Es podrà veure, a més, de manera gratuïta, art contemporani a dojo, en un esdeveniment que l’any passat va reunir unes 50.000 persones i que pretén impulsar la visita a galeries al públic general.

Entre la cinquantena d’artistes representats al BGW, destaquen Jordi Colomer (ADN), Alberto Peral (Ana Mas Projects), Martha Rosler (Àngels Barcelona), Albert Gusi (Balaguer), Michael Joo (Carles Taché), Julião Sarmento (Joan Prats), Esteban Vicente (Marc Domènech), Stephan Balkenhol (Senda), J. Fín (Dalmau) i Richard Wentworth (Nogueras Blanchard).

Un dels plats forts del certamen, organitzat per l’associació de galeries Art Barcelona, és el programa Composicions, que cada any ofereix intervencions artístiques en llocs singulars de Barcelona i l’Hospitalet. Enguany, les mostres tindran lloc en quatre espais al subsòl: sota la cascada del parc de la Ciutadella (Lois Patiño), al refugi 307 del Raval (Patricia Dauder), Diputació, 7 (Pep Vidal) i al carrer Salvadors, 16 de l’Hospitalet (Martín Vitaliti). Joana Hurtado ha comissariat la mostra D’esquena a la galeria, en una aula de l’antiga escola Massana, que mostra objectes de les col·leccions de 13 galeristes.

Susanna Corchia, directora d’aquesta edició, ha explicat que en els propers anys el BGW es podria estendre pel territori. Podeu consultar la programació del BGW a www.barcelonagalleryweekend.com.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia