Teatre

Cultura

L’escola La Farga puja dalt de l’escenari

Tots els seus alumnes participen en un projecte teatral de Temporada Alta

Mai més set! Mai més gana! és una obra escrita i protagonitzada per tots els alumnes de l’escola La Farga de Salt. L’estrena Temporada Alta demà al Teatre de Salt (18 h) i es tracta d’un espectacle especial, dirigit per Oriol Broggi i Aleix Fauró, inclòs dins el projecte A Tempo, arts i formació que impulsa la Fundació Ciutat Invisible.

Dissabte, doncs, es podrà veure com culmina una feina que va començar fa dos anys, quan els alumnes de l’escola La Farga de Salt, amb el suport de l’autor Carles Sala, il·lustradors i dissenyadors, van crear una història que a final de curs 2015/2016 es converteix en un conte editat.

Aquest, l’any següent, deriva ja de manera professionalitzada a través de la coordinació artística de La Perla 29, en una obra de teatre que al llarg del seu procés creatiu ha tingut la participació de tota l’escola, des dels alumnes fins als mestres i fins i tot algunes famílies.

A més, ha tingut el suport de professionals externs, com ara l’escola de dansa Nou Espiral de Salt, l’ERAM i ConArte Internacional.

Mai més set! Mai més gana! explica la història de l’Anna i els seus amics, en Samuel i la Drana. Junts emprenen un viatge que els portarà a diferents indrets de la galàxia a la recerca de la campana màgica, d’on surten boletes plenes d’aigua i menjar. Educació i arts escèniques, agafades de la mà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia