Teatre

Cultura

La Fira de Titelles rep més de 300 propostes

La Fira de Titelles de Lleida ha rebut un total de 307 propostes d’espectacles per formar part de la programació d’aquesta mostra internacional que se celebrarà els dies 4, 5 i 6 de maig del 2018, en la que serà la seva 29a edició.

El còmput de propostes d’espectacles rebudes és similar al de l’edició passada, però cal destacar l’increment del nombre d’espectacles procedents de la resta de comunitats autònomes. Els 307 espectacles pertanyen a 287 companyies de titelles, de les quals 88 són catalanes; 102, de la resta de l’Estat, i 97, internacionals. Amb aquests nombres es reafirma, un cop més, l’excel·lent estat de salut de la Fira de Titelles de Lleida, segons els seus promotors.

Aquest festival d’arts escèniques és únic en el seu àmbit a tot l’Estat i un referent internacional per al sector teatral i, en concret, per als titelles.

Un 5% de les propostes rebudes serien estrenes absolutes i un 14%, estrena a l’Estat espanyol. Es perfila, doncs, una fira amb múltiples estrenes, la qual cosa farà de Lleida l’escenari perfecte per gaudir per primer cop d’aquests espectacles, que seguiran amb molt interès les desenes de programadors que cada any s’inscriuen en aquesta mostra. Ara l’organització visionarà totes aquestes obres i en farà una selecció per tal de confeccionar una programació amb vint i trenta companyies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia