Lletres

Conversa entre Andreu Martín i Núria Vendrell

Amb la finalitat de fomentar la literatura catalana de qualitat i la reflexió sobre els valors universals entre la societat, la Fundació Antigues Caixes Catalanes, amb el suport de BBVA CX, va engegar el passat mes de març la quarta edició del cicle Avui també és Sant Joan, un cicle de converses que ha arribat a divuit biblioteques públiques de Catalunya a partir de les darreres obres guardonades amb el premi BBVA Sant Joan de literatura catalana.

La divuitena i darrera conversa del cicle tindrà lloc el 12 de desembre, a les 18.30 h, a la biblioteca pública de Girona Carles Rahola. Andreu Martín, premi BBVA Sant Joan 2011 amb l’obra Cabaret Pompeya, conversarà amb Núria Vendrell –psicòloga especialista en emocions– sobre el compromís i la identitat col·lectiva. La necessitat de pertànyer al col·lectiu, valors que posa en escena la novel·la. Tot i que l’activitat és oberta al públic, els lectors del club de lectura de la biblioteca disposen prèviament d’un exemplar per tal que hi puguin participar.

Els autors, prenent com a referència les seves obres, tractaran valors i emocions universals amb expertes en psicologia. Reconeguts autors com Jordi Coca, Andreu Martín, Ada Castells, Àlvar Caixal, Melcior Comes, Najat El Hachmi i Carme Riera hi han participat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.