Música

festival musical

Morcheeba i Luz Casal actuaran a Strenes 2018

També hi haurà Xavi Sarrià, Maria del Mar Bonet, Roger Mas, Los Sírex i Macedònia

El grup britànic Morcheeba i la cantant espanyola Luz Casal actuaran en la sisena edició del Festival Strenes , que tindrà lloc a Girona i Salt del 24 de març i l’1 de maig. En el segon avançament de la programació de Strenes 2018 també s’han inclòs altres noms, com ara Maria del Mar Bonet –que hi presentarà un espectacle inèdit titulat Què volen aquesta gent–, Roger Mas, Xavi Sarrià, Los Sírex i Macedònia. Les entrades per a aquests concerts es posaran a la venda avui a les 10 del matí en el web del festival , organitzat per Promo Arts.

El divendres 6 d’abril, Luz Casal actuarà per primera vegada al Teatre Municipal de Girona (21 h, 25 a 45 euros), on farà la presentació a Catalunya del seu nou disc, produït per Ricky Falkner. El mateix dia, Xavi Sarrià, excantant d’Obrint Pas, presentarà a La Mirona (23 h) el seu primer disc en solitari, Amb l’esperança entre les dents, amb una sòlida banda de nou músics.

El dissabte 7 d’abril, Roger Mas presentarà al Teatre Municipal el seu nou treball, Parnàs (21 h), i el diumenge 8 l’històric grup barceloní Los Sírex també estrenarà disc en un concert a l’Auditori de Girona (18 h). En aquest nou disc, el grup de Leslie canta per primera vegada temes en català en més de mig segle de carrera artística.

El dissabte 14 d’abril, dia en què es commemorarà el 87è aniversari de la proclamació de la Segona República, Maria del Mar Bonet presentarà al Teatre Municipal (21 h) l’espectacle inèdit Què volen aquesta cançó, basat en aquesta cançó clàssica del seu repertori, que ha format part de la banda sonora de les grans mobilitzacions que han tingut lloc arreu del país els darrers mesos. Maria del Mar Bonet hi mostrarà la seva cara més reivindicativa, després d’haver celebrat recentment els seus 50 anys de carrera. El mateix dia 14, la banda de pop electrònic Morcheeba oferirà a l’Auditori (21 h) l’única actuació a Catalunya, amb un espectacle que combinarà els seus grans èxits des de fa vint anys amb l’avançament d’alguns temes del seu nou disc. El diumenge 15 d’abril la nova generació de Macedònia presentarà Estic contenta a l’Auditori (18 h) i el dilluns 30 d’abril Joan Dausà oferirà a les escales de la catedral el concert de cloenda del festival (21 h), per al qual ja gairebé no queden entrades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

De l’abús a celebrar la sexualitat, dalt de l’escenari

BARCELONA/IGUALADA
ART

Un incendi malmet part d’una exposició d'Edgar Massegú al Tinglado 2 de Tarragona

TARRAGONA
música

Sidecars: “En dos minuts no podem dir tot el que hem d’explicar en una cançó”

GIRONA
EQUIPAMENTS

El govern aprova una partida de 5,9 milions per al ‘hub’ audiovisual de les Tres Xemeneies

BARCELONA
DANSA

El coreògraf Alexander Ekman porta al Liceu un ‘Midsummer Night’s Dream’ poc shakesperià

BARCELONA
MÚSICA

Joan Manuel Serrat, premi Princesa d’Astúries de les Arts 2024

BARCELONA
RIPOLL

Ramon González i Montse Bastons guanyen els Jocs Florals Comte Guifré

RIPOLL
MÚSICA

El festival de Dixieland torna al carrer

TARRAGONA
GIRONA

Vuit actuacions musicals i teatrals en el Pati Cultural 2024

GIRONA