cultura

Cultura

Figueres s’omple avui de ‘Microaccions per amor’

La Nau Oliva, en col·laboració amb l’Ajuntament, ofereix quatre espectacles gratuïts en espais singulars

La cloenda tindrà lloc a La Cate amb Antílopez

L’espai de creació i formació artística La Nau Oliva , juntament amb l’Ajuntament de Figueres, ha organitzat avui la tercera edició de Microaccions per amor, una proposta que inclou quatre espectacles de petit format, en quatre espais singulars de la ciutat, amb diverses representacions al llarg de la jornada i entrada gratuïta. Com a novetat, en aquesta tercera edició s’ha incorporat un espectacle de pagament, que anirà a càrrec del duet de música i post-humorismo Antílopez , aquesta nit a la sala La Cate (22.30 h, 15 euros).

Pel que fa als espectacles gratuïts, al refugi antiaeri de la plaça de Gra es podrà veure Moleskine, un monòleg dramàtic escrit per Jordi Cervera i interpretat per Violant Llopis sobre “una noia i un cadàver, o l’ombra d’un cadàver i l’ombra d’una noia”. En una de les sales del Museu de l’Empordà s’ha programat Parats, una divertida comèdia escrita per Virgínia Sànchez, dirigida per Anna Sarrablo i interpretada per Sànchez i Carlos Martinho. Parats és la història de dos desconeguts que coincideixen a la parada d’un autobús i, mentre esperen, “potser trobaran el que ni ells mateixos sabien que esperaven”, segons la sinopsi.

En una de les dependències de la casa Nouvilas, un edifici neoclàssic del 1885 situat al carrer Nou, es podrà veure la comèdia de misteri Fenómenos paranormales, sobre dos parapsicòlegs molt estranys que entren a la casa d’una estranya dona on, segons diuen, hi ha fantasmes. Joaquim Bundó ha escrit i dirigit aquesta obra, interpretada per Sílvia Aranda, José Manuel Serrano i Moisés Ramírez. Finalment, als baixos de Can Met, situat al carrer Sant Vicenç, Daniel Higiénico oferirà la comèdia musical La alegría de la huerta, la història d’un còmic que ha perdut la capacitat de fer riure i s’enfronta a una crisi existencial. D’aquests quatre espectacles, se’n faran sis representacions a cada espai: 17 h, 17.40 h, 18.20 h, 19 h, 19.40 h i 20.20 h. El públic pot obtenir a qualsevol dels espais la targeta Microacciona’t, i qui l’ompli completant la ruta participarà en el sorteig d’entrades dobles per a la nova temporada de Figueres a escena .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia