Còmic

Cultura

Els clàssics còmics de He-Man i els Màsters de l’Univers tornaran de la mà de la barcelonina ECC Ediciones

Són obres que es van publicar als 80 en reduïdes dimensions junt a la col·lecció original de figures d’acció

L’editorial barcelonina ECC Ediciones publicarà la col·lecció en tres volums He-Man y los Masters del Universo: Colección de minicomics, que agruparà un conjunt de relats que s’introdueixen en aquest atemporal món de ficció situat a Eternia, creat l’any 1981 per la companyia de joguines Mattel. El primer volum sortirà al primer trimestre del 2018.

Es tracten de còmics que, en el seu moment, a principis dels anys 80, es van publicar en reduïdes dimensions junt a la col·lecció original de figures d’acció de la franquícia. En aquestes històries, hi van participar destacats guionistes i dibuixants com Alfredo Alcalá, Mark Texeira, Larry Houston o el mateix Bruce Timm, un dels creadors de Harley Quinn i de Batman: The Animated Series.

Cada integral de He-Man y los Masters del Universo: Colección de minicomics inclourà continguts addicionals relacionats amb el procés creatiu de l’obra i amb el món de He-Man i els Màsters de l’Univers, como per exemple entrevistes amb els autors, també presents a l’edició original. ECC Ediciones aprofita també per publicar aquests còmics un any abans de la nova versió cinematogràfica que s’està preparant dirigida per i que es preveu que s’estreni l’any 2019.

Com ha explicat l’editorial, els tres còmics integrals de He-Man y los Masters del Universo: Colección de minicomics, recopilaran una selecció de continguts procedents de l’immens recopilatori publicat a Estats Units per l’editorial Dark Horse Comics, He-Man And The Masters Of The Universe Minicomic Collection HC.

Aquests còmics formaran part de la línia integral omnibus d’ECC Ediciones i que es tracta d’un format amb una grandària inferior a l’habitual (156x239 mm.), enquadernació cartoné i extres relacionats amb el procés creatiu de l’obra.

La franquícia de He-Man va néixer a principis dels anys 80 de la mà de la companyia de joguines Mattel. A partir de l’èxit de personatges com He-Man, Skeletor, Man-At-Arms, Orko, l’univers va passar als dibuixos animats i es van estrenar el 1983 i van finalitzar el 1985 amb més de 130 episodis. La pel·lícula de He-Man dirigida per Gary Goddard va arribar a la gran pantalla l’any 1987 amb l’actor Dolph Lundgren a la pell de l’heroi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
Margarida Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran

Crítica

La recerca de tresors enterrats

Guaita què fan ara
Sèries

La llarga ombra del masclisme seguint el rastre d’un assassí en sèrie

Drama

‘Rosalie’, una dona barbuda contra la societat

animació

‘Hate songs’, ferides que no es curen