Lletres

Ivette Nadal i Caïm Riba obriran demà Ara Poesia

Víctor Sunyol, Antoni Clapés i Miquel de Palol participaran en el festival gironí

L’espectacle Arbres, mars en concert, d’Ivette Nadal (veu i guitarra) i Caïm Riba (guitarres i segones veus), obrirà demà dijous a l’auditori Viader la 22a edició del Festival de Poesia de Girona, Ara Poesia, que tindrà lloc fins al 28 de març, organitzat per la Casa de Cultura de la Diputació de Girona. El festival combinarà autors emergents amb autors consagrats com ara Víctor Sunyol, Antoni Clapés i Miquel de Palol, i la seva programació inclou recitals, espectacles musicals i propostes per al públic familiar. Tots els actes són gratuïts.

En el concert inaugural de demà, la cantautora vallesana Ivette Nadal porta a l’escenari el seu darrer poemari, Arbres, mars, desconcerts, ben acompanyada per Caïm Riba (Pastora). La proposta de música i poesia continuarà diumenge vinent amb Cercle d’amor, en què Dichter Club interpreta el cicle de 16 cançons compostes per Robert Schumann sobre textos de Heinrich Heine, en els quals relata la relació d’amor i desamor amb la seva cosina Amelie. Dichter Club són Isidre Ferràndiz (actor), Jordi Homs (tenor), Jordi Sánchez (piano) i Xevi Ausellé (direcció). També hi haurà música en el recital A quest de Quest, de Víctor Sunyol, acompanyat per Marc Vernis (teclats) i Guillem Vernis (saxos), el dilluns 5 de març; en l’espectacle familiar De poetes, cançonetes, amb textos de grans poetes catalans musicats per Toni Xuclà, que el 18 de març actuarà acompanyat per Mireia Zamora i Laia Badrenas, i, evidentment, en el concert del grup valencià VerdCel, liderat per Alfons Olmo, que el 25 de març presentarà el disc De plantes, talaies i cims.

Pel que fa als recitals, Conviuen tres veus reunirà el 12 de març tres de les poetesses actuals més rellevants, Llum Vidal, Mireia Calafell i Anna Gual; el 17 de març, compartiran escenari Mireia Vidal-Conte (Ouse) i Miquel de Palol (Alguns paisatges); el 19 de març, Antoni Clapés oferirà un recital comentat sobre la poesia del suís Philippe Jaccottet, el més gran poeta actual en llengua francesa, i el 26 de març el recital Quatre veus d’avui aplegarà Irene Tarrés, Mar Fontana, Carles M. Sanuy i Jaume Pont. L’espectacle familiar Vers per on, de la companyia Contes en Sol Major, tancarà el festival el 28 de març.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

música

Sidecars: “En dos minuts no podem dir tot el que hem d’explicar en una cançó”

salt
EQUIPAMENTS

El govern aprova una partida de 5,9 milions per al ‘hub’ audiovisual de les Tres Xemeneies

BARCELONA
DANSA

El coreògraf Alexander Ekman porta al Liceu un ‘Midsummer Night’s Dream’ poc shakesperià

BARCELONA
MÚSICA

Joan Manuel Serrat, premi Princesa d’Astúries de les Arts 2024

BARCELONA
RIPOLL

Ramon González i Montse Bastons guanyen els Jocs Florals Comte Guifré

RIPOLL
MÚSICA

El festival de Dixieland torna al carrer

TARRAGONA
GIRONA

Vuit actuacions musicals i teatrals en el Pati Cultural 2024

GIRONA
CrÒNICA

Un Sant Jordi fred, però esplendorós

TEATRE

La Perla 29 incorpora un ‘Zoo de vidre’

BARCELONA