Música

Cultura

Gols amb música

Strenes i el FC Girona firmen un acord que convertirà l’estadi de futbol de Montilivi en un escenari més del festival, amb actuacions abans de cada partit

La Pegatina, Sara Terraza i Gertrudis són algunes de les actuacions ja programades

Montilivi, l’estadi del Girona FC que tantes il·lusions i alegries està donant als aficionats, oferirà a partir d’ara també grans moments musicals. Gràcies a l’acord de col·laboració que han firmat l’entitat esportiva i el Festival Strenes , l’estadi es convertirà en una de les noves seus del festival musical i s’hi faran actuacions abans dels partits dels mesos de març i abril.

Així, ja s’han anunciat les actuacions musicals de La Pegatina, en la jornada 28 en què el Girona FC jugarà contra el Deportivo de la Corunya (divendres 9 de març, a les 21 h); Sara Terraza, en la jornada 30, en un partit en què el club gironí s’enfrontarà al Llevant; l’actuació del grup sorpresa que protagonitzarà el concert inaugural al terrat de la Rambla, durant la jornada 32, en què hi ha l’enfrontament contra el Betis; i, finalment, Gertrudis, en la jornada 34, corresponent al derbi català contra el RCD Espanyol.

D’altra banda, i a l’espera d’altres futures col·laboracions, també s’ha signat un acord que permetrà als socis del Girona FC obtenir un descompte en la compra d’entrades del festival i els assistents a Strenes podran fer-se fotos amb un photocall gegant de la plantilla del Girona que s’instal·larà al vestíbul d’entrada dels concerts. També, per contrapartida, un jugador del club de futbol gironí presentarà el concert sorpresa del terrat, el que inaugura el festival, i que tindrà lloc dissabte 24 de març a les sis de la tarda.

Valors compartits

I qui millor per materialitzar l’acord que la presència del capità de l’equip de futbol, Eloi Amagat, i el músic Ramon Miravet, dues figures que representen, respectivament, els valors que transmeten el club i el festival: “humilitat, cultura de l’esforç i confiança en un mateix”, com van destacar Delfí Geli, president del Girona FC, i Xavi Pascual, el director de Strenes, ahir, en un acte distès que va tenir lloc al mateix estadi de Montilivi.

El cantant Ramon Mirabet va aprofitar l’ocasió, no només per demostrar que també la sap tocar, la pilota, sinó per avançar que al concert que oferirà en el marc de Strenes –i que tindrà lloc el 28 d’abril al majestuós escenari de les escales de la catedral– presentarà en primícia el seu tercer treball. “He crescut musicalment, em sento més madur i estic disposat a fer un pas ferm endavant que espero que s’apreciï en directe”, declara l’artista, que, com l’equip de futbol, ha vist créixer exponencialment la seva popularitat sense perdre la familiaritat i espontaneïtat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

CULTURA

La Mostra Nacional de Teatre Amateur compleix vint anys a Pineda

PINEDA DE MAR

Un tribunal anul·la la condemna contra el productor Harvey Weinstein

Nova York
Cultura

Mor Mike Pinder, cofundador i teclista de The Moody Blues

ART

Una trentena d’obres aspiren al premi d’escultura Vila Casas

Palafrugell
art

El Museu de l’Empordà dedica una retrospectiva pòstuma a Adrià Ciurana

Figueres
música

Nostaldisc celebrarà el 1r campionat gironí de rebobinat de cintes de casset amb ‘boli’ Bic

sant gregori
Torroella de montgrí

El talent més internacional omple de màgia el 12è Fimag

Torroella de Montgrí

Els Premis d’Arquitectura ja han seleccionat les 24 obres candidates

Girona

De l’abús a celebrar la sexualitat, dalt de l’escenari

BARCELONA/IGUALADA