cultura

La fira de màgia de Torroella busca el mercat professional

Crea la primera gran fira de programadors de màgia

El cartell reforça la qualitat dels espectacles

La Fira de la Màgia (FIMAG) de Torroella de Montgrí, que tindrà lloc de l’1 al 3 de juny, continuarà apostant per la qualitat dels espectacles i pels diferents escenaris, però amb una important novetat: la creació de la primera edició de la Fira de Programadors de Màgia de Catalunya. És un salt qualitatiu important, al qual s’afegeix que l’organització de la fira la portarà a terme l’empresa Massís de Montgrí. Una professionalització a dues bandes, un cop finalitzat el període en què l’organitzava una entitat els impulsors de la qual han passat a ser assessors.

Ignasi Molina, director de la Fimag, va explicar que la programació manté la continuïtat d’altres edicions, en el sentit que s’aposta fort per la qualitat i se’n manté el format i l’estructura. En aquest sentit, David Agell, assessor de la programació, va remarcar la importància de la fira de programadors: “Ara hi haurà un espai específic on es podran anar a veure els professionals i els seus espectacles per poder-los contractar.”

L’Espai Ter acollirà els espectacles principals. El mag belga Laurent Piron obrirà la fira amb l’espectacle Battement de peur, de Magie Nouvelle; la Gran Gala Internacional aplegarà els mags Piron, Murat, Charlie, Benítez i Miguelillo, i el popular Mag Lari presentarà l’espectacle Dolce Vita.

El cap de setmana previ als dies grans de Fimag tindrà lloc la Gran Gala Solidària, en què són convidats els alumnes de nou centres d’educació especial del Baix Empordà, l’Alt Empordà, el Gironès i la Selva. Els dies posteriors a la gala s’han programat accions de màgia solidària a l’hospital Vall d’Hebron i a les residències geriàtriques Santa Caterina, Vila Vella i Vila Montgrí. La gala i les accions són possibles gràcies a la implicació de David el Mag, Carles Mag i Magic Frank.

La Fimag no perd la màgia al carrer, a les places i als espais més emblemàtics del nucli antic de Torroella de Montgrí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SANT JORDI

L’esmorzar de la Generalitat a Girona recorda Montserrat Vayreda

girona
sant jordi 2024

“Hi ha moltes ganes de diada”

barcelona
BLANES

La diada de Sant Jordi comença amb l’Esmorzar Literari

BLANES
música

Malson Atmosfèric arriba a un final d’etapa per Sant Jordi amb ‘Si t’enyoro’

girona
cultura

Reivindica el llegat del poeta Gerard Vergés

Tortosa
LLIBRES

Neus Penalba desvela les fonts culturals europees de Rodoreda

Barcelona
SANT JORDI 2024

Biblioteques vives i imprescindibles

Barcelona

Byron: boig, dolent i perillós

Barcelona
Barcelona

David Walliams, supervendes de literatura juvenil i pregoner

Barcelona