Un nou festival de cinc estrelles
Costa Brava Hotels de Luxe programa 7 artistes catalans a Gastronomy & Music
Costa Brava Hotels de Luxe ha volgut sumar-se a l’Any Europeu del Patrimoni Cultural amb el nou festival Gastronomy & Music, que inclourà actuacions de set artistes catalans en 17 hotels que formen part d’aquesta marca, entre el 20 d’abril i el 8 de juny, gairebé sempre en divendres. Els artistes participants són Sara Terraza, Damià Olivella, Marta Pérez, Ju, Eduard Gener, Kaué & Ricka, i la cantant Helena Rosich amb el pianista Alexandre Carbonell. Són propostes de qualitat, algunes de les quals vinculades directament a les comarques gironines, que sumen un ampli ventall estilístic, entre el jazz, el blues, el soul i el pop. L’oferta musical es complementarà, con ja ho suggereix el nom del festival, amb els menús elaborats per a l’ocasió pels xefs dels restaurants dels hotels participants. Els preus dels sopars concert oscil·laran, segons l’hotel, entre els 60 i els 90 euros.
Els primers concerts tindran lloc aquest divendres: Marta Pérez presentarà el seu excel·lent debut en solitari, Punctual, a l’Hotel Restaurant Sa Punta, de Begur, i Damià Olivella actuarà al NM Suites Hotel, de Platja d’Aro. El 27 d’abril, la veu negra de Sara Terraza sonarà a l’Hotel Spa Terraza, de Roses, i l’osonenca Ju cantarà al Gran Hotel Monterrey, de Lloret. El 4 de maig, Terraza repetirà al Sallés Hotel & Spa Cala del Pi, de Platja d’Aro, i Eduard Gener portarà el seu soul d’autor a l’Hotel Peralada Wine Spa & Golf. Onze concerts més completen la programació.