cultura

El festival de piano, cambra i cant

Nova etapa per a un dels festivals de referència de l’estiu empordanès, els Concerts d’Aro . El festival, que es programa des de fa més d’una dècada de manera ininterrompuda a l’església parroquial d’origen medieval de Santa Cristina d’Aro, desplegarà la seva programació de música de cambra, piano i veu a partir del dimecres 6 de juny i fins al 3 de setembre.

Ahir, com a preludi, es va oferir un concert de presentació que va tenir lloc excepcionalment a l’Auditori Miquel Martí i Pol de la Fundació Valvi i que va tenir com a protagonista el violoncel·lista Pau Codina.

El primer concert, de caràcter extraordinari, tindrà lloc dimecres a l’Espai Ridaura (19 h, entrada lliure) amb l’actuació de l’Orquestra, Cor i Ensemble de la Universitat de Portsmouth, que celebrarà el desè aniversari de l’Escola Municipal de Música. No serà fins a l’agost, però, que arribarà el gruix de la programació. Per començar, una conferència a càrrec de Joan Vives (10 d’agost), que parlarà de la influència de Debussy en la música del segle XX i XXI (sala d’exposicions de La Caixa). El 17 d’agost, Santa Cristina ha programat un recital del guitarrista Rafael Aguirre i Nadège Rochat al violoncel, un duet que interpretarà un programa que inclou peces de Falla, Granados, Cassadó, Ravel i Piazzola.

Els Concerts d’Aro continuaran el 20 d’agost amb l’actuació del pianista José Menor, amb obres de Haydn, Saint-Saens i Mendelssohn, i com a cloenda, el 3 de setembre el Quartet Catalinka de música vocal oferirà un Concert de veus, a través del qual es podran escoltar melodies tradicionals russes i catalanes. Aquests tres concerts es faran a l’església parroquial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Les Festes de Maig omplen els carrers de música i cultura popular

LLEIDA
CrÒnica

Ricky Gil i Biscuit, un bon treball d’arqueologia

dit o fet per dones

La pedra seca com una resistència

Música

In-Somni obre demà a Besalú, amb Bigott, una nova edició itinerant

besalú
música

El vidrerenc Àlex Pérez presentarà ‘Tot el que som’ al Festival Espurnes de Llagostera

vidreres
música

Sven Väth encapçalarà el cartell del festival electrònic Delirium

cassà de la selva
Cultura

Ivan Ivanji, escriptor serbi i supervivent d’Auschwitz

ART

El paper pioner d’Espais, en una exposició a Girona

Girona
Cultura

Personatges de tres obres de Guimerà a la façana de la Casa Mural del Vendrell

El Vendrell