cultura

Medusa Box no coneix límits

El grup va publicar al desembre l’àlbum ‘Nothing behind all these masks’i ara treu l’EP en vinil ‘The fall’

El grup actuarà el 16 de juny en el nou festival Coordenades de la Bisbal i el 17 de juny a Figueres

El grup bisbalenc de rock alternatiu Medusa Box va publicar el desembre passat el seu segon àlbum, Nothing behind all of these masks (Entrebotones), dos anys després de l’aparició del seu debut, Pay for it (Visceral Records). Enric Mont, veu, guitarra i composició; Nil Bribian, bateria; Adrià Bravo, teclats; Jordi Bosch Molina, baix, i Emili Bosch Molina, guitarra, formen Medusa Box, un grup fundat fa uns set anys, però que amb la gravació de Pay for it va entrar en “una altra dimensió” creativa. Ara la banda intenta mantenir-se molt activa i no posar-se límits, tampoc geogràfics: a principi d’abril, Medusa Box va portar a terme una minigira per França, que va portar el grup a la sala L’Usine à Musique, de Tolosa; a l’impressionant Espace 180, de Sainte-Bazeille, a prop de Bordeus, i a Le Cabaret PoP’, de Gap (Alts Alps). I un mes després, el 3 de maig, Medusa Box estava tocant al Movistar Store de Múrcia, dins del cicle Showcases de Warm Up. No paren. Tampoc discogràficament: ara han publicat un EP en vinil vermell de 8 polzades i en format digital, The fall (Le Cirque Music), amb el tema titular extret de l’àlbum i tres cançons inèdites gravades a l’estudi Nautilus Records, d’Arenys de Mar, per Lluís Cots. La masterització va anar a càrrec de Víctor García (Ultramarinos) i el disseny és de Claudia Rigby. Segons Mont, les noves cançons ja apunten en quina direcció anirà el tercer àlbum de Medusa Box , un quintet en què tots els músics comparteixen la passió per The Mars Volta i la voluntat de posar en el grup “tota la nostra ànima, perquè hem madurat molt i ara sabem el que volem fer”. Medusa Box actuarà el 16 de juny en el nou festival Coordenades de la Bisbal d’Empordà i l’endemà ho farà al bar de La Cate de Figueres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Les cares diverses del ‘true crime’

Barcelona
novetat editorial

L’assassí més famós d’Irlanda, radiografiat

Barcelona
Laia Vilaseca
Novel·lista

Laia Vilaseca: “Escrivint, continuo sent jardinera i no arquitecta”

Barcelona
ARTS ESCÈNIQUES

L’Alegria que ‘triomfa’ als Premis de la Crítica

BARCELONA
música

El nou festival Guixolstronic proposa 12 hores de música electrònica

st feliu de guíxols
cultura

L’associació de museòlegs, sobre el polèmic canvi d’orientació del Museu del Disseny: “Caldrà esperar a que es presenti el projecte definitiu”

barcelona
Música

El Festival de Prada s’estén i ofereix concerts sense fronteres

Girona
DANSA

El Sismògraf convoca a respirar amb la natura i a flirtejar amb la tecnologia

OLOT
Crítica
música

Sostinguts per l’estiu

GIRONA