Música

Gastronomia, música i meditació

El gastrofestival Infusió Fest celebrarà la seva primera edició els dies 8, 9 i 10 de juny a Hostalric. El festival, que uneix gastronomia i música, està organitzat per l’associació cultural Infusió amb la col·laboració de l’Ajuntament, i es farà dins el recinte del castell. Durant tres dies es podrà gaudir de concerts i espectacles per a tots els públics, a més de diversos tallers infantils. A més, la gastronomia més diversa i original es podrà degustar en food trucks i un punt de restauració.

El gran Pau Riba obrirà el festival el divendres 8 de juny a les 20 h. Tot seguit actuaran la banda de rumba Carabruta, Perrocker, El Petit de Cal Eril i el grup local Ni Deu ni Doors. L’entrada per divendres costa 10 euros a la venda anticipada, a l’oficina de turisme i el restaurant Quatre Vents 3.0, i 12 euros a la taquilla.

El dissabte 9 de juny s’obrirà amb un espectacle de dansa a càrrec de Petit Cabaret (11 h) i al migdia Xavi Rizzo oferirà un concert de versions. A les 20 h tocarà Guillermo Cides, un dels millors stickistes del món. Després el seguirà el concert de l’incombustible Daniel Higiénico amb la seva Blues Experience i el grup local de punk-rock Bruts. Després la música continuarà amb discjòqueis. Fins a les 19.30 h l’entrada serà gratuïta i, a partir d’aquella hora, els preus seran els mateixos que divendres.

El diumenge 10, l’Infusió Fest obrirà ben d’hora la seva última jornada amb una sessió de meditació i ioga a les 8 del matí. Al matí els més petits podran també participar en un taller de circ o jugar en un gran sorral. La festa continuarà amb l’espectacle i el taller de dansa de Bollywood, a càrrec del Centre Asana, i el festival acabarà sota una pluja de colors amb una festa Holi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia