Música

La Devesa és seva

El Festivalot supera amb rècord el nou emplaçament i omple el parc de 15.000 persones, tot i haver de cancel·lar els concerts de Mazoni i Xiula per la pluja

El Festivalot va tancar ahir la quarta edició amb les seves millors xifres: més de 15.000 persones han acudit aquest cap de setmana al festival de música en família, tot i que ahir a la tarda es van haver de suspendre els concerts de Xiula i Mazoni per la pluja. El canvi d’emplaçament, que ha concentrat els espectacles a la Devesa i l’Auditori, ha contribuït a l’èxit, perquè ha permès millorar servis i ampliar l’oferta en un entorn espaiós, amb zona de pícnic i foodtrucks. Els organitzadors calculaven ahir al vespre que un 30% de les famílies provenien de fora de la demarcació de Girona, principalment de Barcelona i rodalia, cosa que confirma “el bon posicionament del Festivalot dins les propostes familiars de Catalunya”. En aquesta quarta edició, també s’ha potenciat la fórmula de combinar concerts gratuïts d’alta qualitat amb els de pagament a preus assequibles, com els que van oferir ahir Els Catarres, que van omplir en les seves dues actuacions les 1.200 localitats disponibles de la Sala Montsalvatge. Entre els artistes que han passat per la Devesa dins la programació, hi havia Manu Guix, Mishima, Blaumut, Cesk Freixas o Marinah, d’Ojos de Brujo. També s’hi han pogut veure alguns dels clàssics de la cançó infantil en català, com Dàmaris Gelabert i El Pot Petit, a més de diverses actuacions de nens i nenes d’escoles de música i dels col·legis de Girona i Salt, que han ofert actuacions individuals o junt amb alguns dels artistes principals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona