Llibres

Bernard, avui a L’Altell

L’escriptor francès Michel Bernard (1958) presentarà avui la seva novel·la Els boscos de Ravel ( laBreu Edicions ) a la llibreria L’Altell de Banyoles, en un acte en què també participaran l’editora Ester Andorrà, el traductor del llibre, Ferran Ràfols, i l’escriptora Míriam Cano.

Els boscos de Ravel, publicada a França el 2015, va ser premiada en el festival Livres & Musiques de Deauville. Tot i que Bernard ha publicat una dotzena de llibres, aquesta és la primera vegada que s’edita una obra seva en català o en castellà. Els boscos de Ravel és una novel·la intimista que comença amb la implicació del compositor Maurice Ravel (1875-1937) en la Primera Guerra Mundial. Ravel va participar a la batalla de Verdun, la més llarga i cruenta de la guerra, una experiència que el va traumatitzar fins al punt de posar en perill la seva capacitat creativa. Anys més tard va compondre Concert per a la mà esquerra, perquè el pogués tocar un mutilat alemany, com a símbol de reconciliació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia