Música

(A)phònica ja sona

Encara no ha començat l’estiu i alguns festivals ja estan en marxa i a ple rendiment. Un bon exemple és la jornada d’avui, en la qual coincidiran activitats de sis festivals. El 15è (a)phònica de Banyoles, inaugurat dimecres per Santi Balmes, Clara Segura i Fluren Ferrer, continua avui amb diverses propostes, entre elles Judit Neddermann a l’Auditori de l’Ateneu, Vinicio Capossela al Club Natació Banyoles i Senyor Oca i Dr. Calypso a la Muralla.

El Portalblau de l’Escala es posa en marxa avui amb la inauguració de l’exposició fotogràfica Barcelona gitana, de Jacques Léonard, a l’Alfolí de la Sal.

Ítaca ha programat avui al Teatre Municipal de Palafrugell la projecció de la pel·lícula La Haine, amb la música en directe d’Asian Dub Foundation.

Girona d’Autor portarà avui Les Kol·lontai (Montse Castellà, Sílvia Comes, Meritxell Gené i Ivette Nadal) al centre cívic de Sant Narcís, i el Festival de Jazz de Figueres rebrà l’australiana Sarah McKenzie. Al Girona Jazz Festival actuaran Elisabet Raspall & Benet Palet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia