Música

Vespres sota el Campanar amb música, a Verges

Un concurs de curtmetratges és la principal novetat d’aquesta edició

L’Ajuntament de Verges va iniciar ahir la 16a edició del cicle Vespres sota el Campanar, una programació amb diferents activitats culturals per a tothom i amb gastronomia de proximitat. Durant l’estiu, hi ha multitud d’ofertes de festivals de música a la contrada. Però el de Verges va néixer amb una filosofia clara: inversió en activitats culturals per a tothom i gratuïtat de tots i cadascun dels actes.

L’alcalde, Ignasi Sabater, explica que “a Verges apostem pels actes culturals d’estiu de manera totalment gratuïta. Perquè la cultura ens fa persones lliures, ens diverteix, ens fa créixer i, sobretot, ens fa ser col·lectiu, societat i país”. Com a novetat, el grup de teatre Pengim-Penjam i l’Ajuntament fan el primer Concurs de Curtmetratges amateur, anomenat Lo curt és breu.

La programació tindrà l’actuació del cantautor empordanès Joanjo Bosk, que presentarà el seu disc Camins d’aigua; el músic figuerenc Alverd Oliva, amb el nou treball Fusta de cor; l’orquestra La Principal de la Bisbal, que hi portarà a terme un concert de sardanes per homenatjar el compositor vergelità Joan Pons, i l’actuació de Pau Blanc, el jove músic de la Bisbal d’Empordà que hi presentarà el seu nou disc El jou, entre d’altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia