Arts escèniques

Sensacions als jardins

Petits Camaleons, El Més Petit de Tots i Flic munten una marató familiar

Per primera vegada, el Grec Festival programa una festa maratoniana als Jardins del Grec, destinada al públic familiar. Des de les quatre de la tarda i fins a les deu del vespre. Amb la implicació dels directors dels festivals Petits Camaleons (música); El Més Petit de Tots (arts escèniques), i Flic (literatura), s’organitza avui una sessió per a la família, en el sentit més ampli (des de criatures de mesos a avis) amb un programa d’actuacions participatiu i realitzat amb el mateix rigor que si el públic fos adult. Aquest és el denominador comú que sentencien tots aquests artistes.

Al programa, hi apareixen actuacions ben diferents, com ara l’animador musical Pep López (des del 1983 que no el contractava el Grec!), que optarà per un repertori de música folk, per diferenciar de la resta, que improvisarà en funció del públic que tingui al davant; Roleguita i Boquerón, amb cançons que interpel·len els més petits; Natxo Tarrés & The Wireless (el líder de Gossos introdueix al reggae de Bob Marley); The Pinker Tones (amb un viatge de sonoritats de l’Amazones); els Xiula (amb una música que aborda temes socials), i el reggae per a la canalla dels The Penguins.

Pel que fa a actuació escènica, s’han presentat instal·lacions com el Terra de gegants (un espai per experimentar i jugar els nens de 0 a 5 anys) així com el Sonàrium per descobrir els sons. Convida també a pintar Johnman (va tot vestit de blanc i el públic el pinta, fins a tres vegades en una sola tarda), i al MicroShakespeare es representen obres de Shakespeare amb uns insòlits teatrins.

El més similar que s’havia programat els últims anys era la festa del Minigrec, que servia per mostrar, el cap de setmana d’abans del festival, fragments d’alguns dels espectacles que es programaven al Grec Ciutat. Ara, té forma d’espectacle múltiple: s’ocupen tots els racons dels jardins (fins a nou espais diferents) buscant l’ombra i atenent quins poden ser els fluxos de gent anant amunt i avall. El límit de la venda d’entrades són dues mil i ja n’hi ha un miler de comprades anticipadament.

LA XIFRA

9
espais
s’han habilitat a l’entorn dels Jardins del Grec per permetre la programació d’actuacions alhora.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Laia Arañó Vega
Historiadora i autora del llibre “El camp dels catalans”

“El govern a l’exili va voler concentrar els refugiats catalans en un únic camp”

Banyoles
societat

La biblioteca de Cassà de la Selva ja porta el nom de Maria Corominas

cassà de la selva
música

La cantant gironina Jost Jou debuta amb ‘MFQM’: més forta que mai

girona
poesia

Guillem Pérez: “El cor és el vehicle amb què avancen la lectura i la vida”

cadaqués
Cultura

Mor Eduard Lluís Muntada, la veu en català de Vyvyan, el punky d’‘Els joves’

societat

Lectura de poemes i dos concerts per Sant Jordi

santa coloma de farners
SALT

Una marató de contes i música per amenitzar la Diada de Sant Jordi

SALT
Els propers reptes

Els propers reptes

BARCELONA
ÒPERA / DANSA

El Liceu convidarà Bieito, Ollé, Castellucci i McVicar el 24/25

BARCELONA