Música

Com el bon vi

Conegut amant del bon vi i la bona música, Sergio Dalma actuava per primera vegada al Sons del Món , un festival que realitza maridatges entre els artistes que hi actuen i els vins de la Ruta del Vi DO Empordà. Per a ell van escollir un Sinols Blanc 2017 d’Empordàlia.

El concert de divendres a la Ciutadella de Roses va arrencar amb els temes Toda la vida, Necesito un amigo i Sólo tú, el primer senzill de l’àlbum que completa la trilogia Via Dalma.

El cantant prometia una nit especial i la va presentar com un homenatge a aquella generació que vivia al carrer, sense la pressió de les xarxes socials i acompanyats per la ràdio, en una època en què hi sonaven les cançons italianes. I continuava la nit interpretant temes com Mía, Te amo, Bella sin alma, El mundo i , totes dels tres àlbums Via Dalma.

Amb Alicia Araque i la música del piano, va interpretar Sábado por la tarde, i va continuar amb Yo que no vivo sin ti i Volaré.

Amores, el tema al qual té més estima d’aquest Via Dalma III, posava un nou punt de romanticisme abans d’esclatar amb Este amor no se toca i baixar de l’escenari i passejar-se entre el públic, com comença a ser habitual en els seus concerts sempre que en té l’ocasió.

El repertori de la nit també va incloure grans èxits com Será porque te amo, Sólo para ti (introduïda per Alicia Araque), Esa chica es mía o Bailar pegados, que Dalma reinterpretava amb nous arranjaments. Ara ja no és hora / A buena hora –cantat en els dos idiomes–, donava pas a Tú y yo, que va acabar cantant novament entre el públic.

En el moment de presentar la seva banda, ho va voler fer de manera diferent i els va presentar a tots mostrant-ne una fotografia de cadascun, fins i tot d’ell, però amb uns quants anys menys. Amb Recuerdo crónico, La buena suerte i Gloria s’arribava al final del concert, però quedaven els bisos, on va interpretar el tema de La Marató de TV3 Em dones forces, Yo no te pido la luna i el clàssic Galilea.

Dalma, que millora amb el temps, com el bon vi, actuarà dimecres a Cap Roig, amb les entrades exhaurides. L’any vinent celebrarà el 30è aniversari del seu debut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

crònica

Una sola música que tothom balla com vol

SANT JORDI A GIRONA

Tornar al centre perquè no canviï res

Girona

La festa amb tendència a l’alça

Barcelona
publicacions

Surt el número 12 de ‘Temperatura’, la ‘Revista per anar a cagar’

girona
crítica

Tensar els fils d’estendre

Girona

Es recupera l’essència amb el retorn a la Rambla i la plaça Catalunya

Girona
SANT JORDI

L’esmorzar de la Generalitat a Girona recorda Montserrat Vayreda

girona
sant jordi 2024

“Hi ha moltes ganes de diada”

barcelona
BLANES

La diada de Sant Jordi comença amb l’Esmorzar Literari

BLANES