Música

CULTURA

El Festival de Peralada tanca l’edició més internacional

Peralada continua essent el referent de la lírica i la dansa en una edició molt especial que ha estat marcada per l’absència de la seva fundadora, Carmen Mateu de Suqué

Després de set setmanes d’espectacles el Festival de Peralada s’acomiada fins l’any vinent. Per l’Estiu Musical han passat grans veus del panorama internacional com Rufus Wainwright, Carla Bruni, Kool & The Gang, Santana i Joan Manuel Serrat. Acaba així una edició que ha apostat per la qualitat dels espectacles i també per a l’oferta d’estrenes, com han estat el projecte musical de Sílvia Pérez Cruz i Marco Mezquita i “El Bis”. Igualment han estat un gran èxit la posada en escena de les dues òperes de producció pròpia, “Acis & Galatea” de Haendel i “La Flauta Màgica” de Mozart. I s’han vist per primera vegada a l’estat espanyol els espectacles de dansa “Amore”, amb Svetalna Zakarova, “Giselle”, del Ballet Duc Capitole, i “Folia”, de Mourad Merzouki. Tot plegat, combinant com a escenaris l’Auditori Parc del Castell amb espais d’aforament més reduït com són l’Església i el Claustre del Carme. Com a novetat, s’han estrenat dos nous escenaris, la Finca Malaveïna, i una de les terrasses de l’Hotel Peralada Wine Spa & Golf. En el marc del festival s’han organitzat diverses nits amb continguts especials com la Nit del cinema, la Nit de l’Alzheimer o la Nit de la Comunicació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda