Música

Tret de sortida d’Acústica

La semifinal del Sona9 i les actuacions de Lildami, Senyor Oca, Quimi Portet, Hora de Joglar i La Raíz, que s’acomiaden dels escenaris, marquen el primer dia

Va ser molt concorreguda l’actuació de La Raíz a la mitjanit, en el seu comiat dels escenaris

Figueres va viure ahir un dels moments més esperats de l’any: el tret de sortida de l’ Acústica , un dels festivals marcats en el calendari dels grans esdeveniments musicals catalans i que fa que milers de persones d’arreu –l’any passat cap a cent mil– es desplacin a la capital de l’Alt Empordà atrets per una oferta insuperable. Quatre dies en què a Figueres es congrega el bo i millor del panorama musical del moment.

Només per començar, dijous ja hi va haver un gran èxit de públic. Un públic jove atret per l’oferta innovadora proposada per la revista Enderrock, en el 25è aniversari: engegant motors a la tarda amb una nova semifinal del Sona9, aquesta edició protagonitzada per tres semifinalistes, i tot seguit Senyor Oca, que va tornar un any després al festival amb el premi Sona9 2017 sota el braç. La sessió de ritmes urbans es va completar amb l’estrena del rap i el trap de Lildami (artista terrassenc també sorgit del Sona9), que va presentar el seu primer llarga durada, 10 vos guard, i al mateix escenari amb l’actuació d’Hora de Joglar, garrotxins que van presentar les cançons dels seus dos discos, Present i Gira el temps. Madamme Mustash, Quimi Portet i La Raíz, que s’acomiada dels escenaris després de dotze anys de gira, van emmarcar una primera jornada prometedora.

Amb caps de cartell com Love of Lesbian, Alfred García d’O.T., Els Catarres, Mishima, Joan Dausà, com Judit Neddermann, Núria Graham, Paula Valls, Madame Mounsier, Pupil·les i Iseo and Dodosound, l’èxit està garantit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

LLIBRES

“Calonge, poble de llibres” prepara una gran festa per Sant Jordi

CALONGE
bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
M. Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran

Crítica

La recerca de tresors enterrats

Guaita què fan ara
Sèries

La llarga ombra del masclisme seguint el rastre d’un assassí en sèrie

Drama

‘Rosalie’, una dona barbuda contra la societat