Música

Els petits també tenen Acústica

L’Acustiqueta, un any més, convida el públic familiar a sortir al carrer a gaudir de la música i a ballar

Buhos, un dels grups festius de moda als Països Catalans, amb un públic fidel que ja supera els 100.000 seguidors a les xarxes digitals, va ser ahir l’encarregat d’inaugurar la programació familiar de l’Acústica, el que es coneix com a Acustiqueta. Van ser centenars els espectadors que van omplir la Rambla de Figueres per veure actuar la banda que s’ha mantingut en el cim de les principals llistes d’èxit de la ràdio, Spotify i YouTube. Aquest any, a més, han arrasat amb Volcans, el primer senzill del seu nou àlbum, i amb ell van fer esclatar la festa musical que es va viure com a preludi dels concerts de nit, en què van destacar Joanjo Bosk, Joan Dausà, Alfred García, Mishima i Els Catarres, entre molts altres.

Pel que fa concretament a la programació de l’ Acustiqueta , aquesta continua al llarg de tot el cap de setmana. Sense anar més lluny, avui actuaran a la plaça Palmera (18 h) el duet format per Marc Parrot i Eva Armisén amb el seu aclamat Tots a taula, una exclamació típica a les llars familiars que dona peu a un espectacle en què conflueixen les cançons de Parrot i les il·lustracions d’Armisén. A continuació, a l’escenari de la Rambla (19 h) arribarà el torn de Reggae per Xics, un altre grup de capçalera, en aquest cas ja pensat per al públic familiar, i que estrenarà l’espectacle Ballant damunt de la lluna. The Penguins, la formació que hi ha rere el projecte, torna amb els seus inconfusibles ritmes jamaicans per transportar el públic més enllà de les estrelles.

Per demà, diumenge, la programació manté dos concerts: Macedònia (18 h) i l’Orquestra Di-Versiones (19.30 h), a l’escenari de la Rambla. Obrint hi ha programada l’actuació de Macedònia, que amb una nova formació triomfen amb l’edició d’Estic contenta, considerat per la revista Enderrock com el disc familiar de l’any. Un concert en què repassaran els seus grans èxits. I els prendran el relleu el grup de versions més popular de les festes majors de Catalunya, que torna a l’Acustiqueta com a grup amfitrió per cloure el festival.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda