Música

Puntí per dos, a Salt

Adrià Puntí farà una presentació doble del seu últim projecte el 28 de setembre al Teatre de Salt i l’endemà a La Mirona, que obrirà la temporada el pròxim dia 14

Rosendo oferirà el concert 1.500 de La Mirona, que també rebrà els clàssics Toots & The Maytals

Puntí és molt Puntí, i encara més per duplicat: el músic saltenc oferirà l’últim cap de setmana de setembre una petita gira sense sortir del seu municipi: el divendres 28 de setembre oferirà al Teatre de Salt un espectacle titulat Pasen y vean, on explicarà en solitari –armat amb piano, guitarra i harmònica– el procés creatiu del seu últim projecte, Enriu-te’n fins que el cor et digui prou: una proposta entre el monòleg i el concert convencional. I el dissabte 28, Adrià Puntí presentarà les cançons d’Enriu-te’n... en un concert amb banda a La Mirona . En tots dos casos, hi ha l’opció d’adquirir una entrada especial que inclou el CD editat pel músic amb portades pintades per ell mateix, una per una. Hi ha sis tipus d’entrades diferents, entre els 20 euros –entrada corrent a La Mirona– i els 60 euros que costa el lot amb les dues entrades i el disc.

El concert d’Adrià Puntí serà un dels moments destacats de la 17a temporada de La Mirona, que s’inaugurarà el 14 de setembre amb The Bon Scott Band i Bigblack Rhino (23 h, 12 i 15 euros).

Aquesta serà una temporada especial, perquè inclourà el concert número 1.500 en la història de La Mirona, protagonitzat el 12 d’octubre per l’històric Rosendo, que es troba en plena gira de comiat, amb Besos de Perro com a grup teloner (22 h, 29 i 36 euros).

I parlant d’històrics, els jamaicans Toots and The Maytals –considerats els primers que, ara fa mig segle, van utilitzar la paraula reggae en una cançó– actuaran el dissabte 6 d’octubre a La Mirona en un festival organitzat per la sala L’Alternativa de la Bisbal d’Empordà per celebrar el seu cinquè aniversari. Durant dotze hores, hi actuaran sis grups i diversos discjòqueis en quatre espais: l’escenari gran, el petit, la pista –on hi haurà el sound system– i la terrassa chill out. El cartell d’aquesta gran festa jamaicana es completarà amb The Skatalites, Drop Collective, Dr. Ring-Ding, Les 100 Grammes de Têtes i The Penguins (17 h, 28 i 34 euros).

També passaran per La Mirona els punkies terrassencs Panellet, el 5 d’octubre; Tremenda Jauría, el dia 11 d’octubre; La Banda de l’Agonia i Noctämbuls (homenatge a Sangtraït), el 13 d’octubre; Green Covers, que es posarà en la pell de Coldplay i Muse, el 20 d’octubre; Nil Moliner, el 9 de novembre; l’experimentada Banda Bassotti, el 10 de novembre; els mallorquins Anegats i Suasi & Els Electrodomèstics, l’11 de novembre, i el ja anunciat concert del 30è aniversari de la maqueta de Sopa de Cabra, dins la segona Nit dels Sopa, el 24 de novembre. El 5 de desembre tindrà lloc una nit de metal amb Worth, Shouting Last i Hopgun. L’Orquestra Di-versiones celebrarà el 17è aniversari de La Mirona el 21 de desembre, i el 23 El Pot Petit actuarà al Mironadal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
M. Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran

Crítica

La recerca de tresors enterrats

Guaita què fan ara
Sèries

La llarga ombra del masclisme seguint el rastre d’un assassí en sèrie

Drama

‘Rosalie’, una dona barbuda contra la societat

animació

‘Hate songs’, ferides que no es curen