Música

Càntut aposta pels sons essencials

La Balkan Paradise Orchestra, la Cobla Catalana dels Sons Essencials i l’espectacle Les cançons seran sempre nostres, d’Arnau Tordera i Magí Canyelles, són les primeres actuacions confirmades de la tercera edició del festival Càntut, que tindrà lloc a Cassà de la Selva del 16 al 18 de novembre.

Les cançons seran sempre nostres, que es podrà veure per primera vegada a les comarques gironines, va guanyar el premi Teresa Rebull 2018 al millor projecte de producció musical en cultura popular i tradicional. Arnau Tordera, compositor, guitarrista i cantant del grup Obeses, i el tenora i multiinstrumentista Magí Canyelles connecten en aquest espectacle els mons de la música tradicional i la música moderna, com una via per normalitzar el patrimoni musical català. Les cançons seran sempre nostres es podrà veure el diumenge 18 de novembre a la Sala Centre Recreatiu (17.30 h, 10 i 13 euros). Les entrades anticipades per a aquest espectacle es podran adquirir a partir d’avui a les 10 del matí, al web del festival: www.cantut.cat .

El festival, creat a partir del projecte Càntut per a la preservació i difusió de les cançons de tradició oral, també ha avançat dues propostes gratuïtes: la Cobla Catalana dels Sons Essencials serà un dels grups que actuaran el diumenge 18 de novembre a la plaça de la Coma (11 h). Serà la primera vegada que presentarà a les comarques gironines el seu quart disc, Si són flors, floriran, on la música tradicional catalana es fusiona amb aires de jazz i altres ingredients. El mateix dia tancarà el festival a la plaça Petita la Balkan Paradise Orchestra (19 h) guanyadora del concurs Sons de la Mediterrània 2017, que presentarà el disc K’ataka .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Mario, Llull i el manuscrit Voynich

Liliana Torres
Directora de cinema

“Les mamíferes no tenim l’instint de ser mares”

Barcelona
Crítica

Les tres vides d’una cantant llegendària

ARTS EN VIU

Una funambulista creuarà la plaça MargaridaXirgu per inaugurar el Circ d’Ara Mateix

BARCELONA

Cines que no són ‘només un cinema’

Barcelona

El cinema comercial no remunta

Barcelona

El cinema (d'autor) es fa veure

Barcelona / Los Angeles
Cinema

Belén Rueda i J.A. Bayona animen la recta final del BCN Film Fest

Barcelona
‘thriller’

Un altre líder suec pacifista amb un final tràgic