Arts escèniques

Aire lliure pel DanSAT

El DanSAT amplia escenari. El festival, que torna al seu calendari de tardor, es farà més visible als ciutadans programant algunes accions al carrer. De fet, dissabte passat ja es va fer un pòrtic a la plaça Orfila amb Thomas Noone i Irons Skulls. Aquesta és la catorzena edició del DanSAT!, que mira de fer visibles les accions amb les companyies amb què estableix una relació estable cada dos anys. Demà, dijous, poques hores abans de l’espectacle d’inauguració, Mucab Dans convidarà a una acció interactiva al passeig de Fabra i Puig.

Sessió 3.2 proposa quatre peces breus de tres companyies. Serà la primera oportunitat de veure el treball preciós de dansa integrada a un escenari de Barcelona de Ciclamen, de Yurdance (una peça que ja es va veure al carrer dins del Mercè Arts del Carrer d’aquesta Mercè’18). Dinamo Danza indaguen en tres elements (la fotografia, el moviment i la musica) a Transoceánica. I UnaiUna signen un doblet: All inclusive, una relació molt pròpia sobre el turisme a Mallorca, i Dosis, una relació de dos cossos i la societat.

Les companyies d’AlianSAt es troben la nit de divendres al SAT!, Solos en companyia. Vero Cendoya mostrarà un fragment de Hunting for the unicorn; Alba Barral (de la companyia de Thomas Noone) també prepara un solo i també, individualment, Dani Rosado i Reinaldo Ribero (de La Majara). Aquest col·lectiu, de fet, actuaran a la plaça Orfila dissabte a la tarda (Träd). A les 20.30 h, de nou al SAT! es convocaran companyies de dansa urbana que alternen els seus estils amb la contemporània (Aina Lanas de la cia Armoniza, Julien Rossin i la cia. Om Rasa). El SAT!, finalment, recupera Molsa, una delicada obra de moviment per a públic familiar la matinal de diumenge. És un treball de la companyia resident Thomas Noone Dance inspirat en el llibre homònim, de David Cirici, que s’havia vist a l’Espai Lliure però que no havia passat per la sala de Sant Andreu, especialitzada en teatre familiar i dansa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

La biblioteca de Cassà de la Selva ja porta el nom de Maria Corominas

cassà de la selva
música

La cantant gironina Jost Jou debuta amb ‘MFQM’: més forta que mai

girona
poesia

Guillem Pérez: “El cor és el vehicle amb què avancen la lectura i la vida”

cadaqués
Cultura

Mor Eduard Lluís Muntada, la veu en català de Vyvyan, el punky d’‘Els joves’

societat

Lectura de poemes i dos concerts per Sant Jordi

santa coloma de farners
SALT

Una marató de contes i música per amenitzar la Diada de Sant Jordi

SALT
Els propers reptes

Els propers reptes

BARCELONA
ÒPERA / DANSA

El Liceu convidarà Bieito, Ollé, Castellucci i McVicar el 24/25

BARCELONA
LLIBRES

“Calonge, poble de llibres” prepara una gran festa per Sant Jordi

CALONGE