Música

In-Edit: l’auge i la caiguda de l’Studio 54

La setzena edició del Festival de Cine Documental Musical estrenarà avui, a les 16.00 h, al multicine Aribau (amb un altre passi previst demà a les 18.45 h) la pel·lícula Studio 54, en què s’aborda la creació, l’any 1977, i la defunció, més endavant, del mític club novaiorquès, una icona de l’hedonisme que va tenir Grace Jones, Mick i Bianca Jagger, Michael Jackson, Truman Capote i Sylvester Stallone entre els seus clients més distingits.

L’In-Edit, que va començar dijous passat amb la projecció de The King (un film sobre l’impacte social d’Elvis Presley que es podrà tornar a veure avui a les 21.45 h), rebrà avui (22.00 h) també l’estrena d’I Used To Be Normal: A Boyband Fangirl Story, un assaig sobre el fenomen de fans que incideix en l’experiència personal de quatre dones de diferents edats. El documental es tornarà a projectar diumenge a les 18.30 h.

El festival, que diumenge entregarà els guardons, proposa aquesta setmana aproximacions als universos del percussionista Milford Graves, la música d’Etiòpia, l’influent grup basc Cancer Moon, el brasiler João Gilberto, els australians Radio Birdman, els històrics segells discogràfics Trojan, Factory i Wax Trax, els 30 anys de vida del Festival Altaveu i el rei de la rumba Peret, entre d’altres cintes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda