Altres

Curanta, nou director general de l’ICEC

Miquel Curanta (que des del 2008 ha estat el director del club de cultura TR3SC) va rebre ahir l’encàrrec d’assumir el càrrec de director general de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC). El consell plenari va decidir substituir Xavier Díaz, un director que va entrar amb Santi Vila de conseller de Cultura i que plega per motius professionals. Ahir, en el consell plenari de l’ICEC, la consellera Laura Borràs va agrair el treball de Díaz, que va treballar “en circumstancies molt complicades” arran de l’aplicació del 155.

Nascut a Pals l’any 1977, Miquel Curanta té estudis de comunicació audiovisual (Escola de Gestió Empresarial de Girona), un postgrau de gestió i estratègia en social media (ESIC Business School) i un màster en direcció de màrqueting i comunicació (Universitat Oberta de Catalunya).

L’ICEC assessora iacompanya les empreses i els professionals de la cultura: les arts escèniques, les arts visuals, l’audiovisual, la cultura digital, el llibre i la música, i posa a la seva disposició ajuts i eines de finançament, així com serveis per a la internacionalització, la capacitació empresarial i el desenvolupament de públics. A través de les seves accions, l’ICEC col·labora en la construcció d’un teixit cultural competitiu i de qualitat i fomenta, també, els hàbits de consum i la generació de públics.L’ICEC també gestiona la Filmoteca de Catalunya que té per missió recuperar, preservar, catalogar i restaurar el patrimoni fílmic i documental, i fer recerca i donar suport a l’educació i a la difusió de la cultura cinematogràfica, amb una atenció especial a la producció i la cultura cinematogràfica catalana. A més, l’ICEC és patró i membre fundador de la Fundació Sitges Festival Internacional de Cinema de Catalunya, membre del consell d’administració i representant de la Generalitat de Catalunya de FiraTàrrega, soci del Parc Audiovisual de Catalunya, participa també com a soci protector d’Avalis i és membre fundador del Consorci del Pla de rehabilitació i equipament de teatres de Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ART

Una trentena d’obres aspiren al premi d’escultura Vila Casas

Palafrugell
art

El Museu de l’Empordà dedica una retrospectiva pòstuma a Adrià Ciurana

Figueres
música

Nostaldisc celebrarà el 1r campionat gironí de rebobinat de cintes de casset amb ‘boli’ Bic

sant gregori
Torroella de montgrí

El talent més internacional omple de màgia el 12è Fimag

Torroella de Montgrí

Els Premis d’Arquitectura ja han seleccionat les 24 obres candidates

Girona

De l’abús a celebrar la sexualitat, dalt de l’escenari

BARCELONA/IGUALADA
ART

Un incendi malmet part d’una exposició d'Edgar Massegú al Tinglado 2 de Tarragona

TARRAGONA
música

Sidecars: “En dos minuts no podem dir tot el que hem d’explicar en una cançó”

GIRONA
EQUIPAMENTS

El govern aprova una partida de 5,9 milions per al ‘hub’ audiovisual de les Tres Xemeneies

BARCELONA