Música

Zappa en holograma a Escalarre

El Doctor Music Festival 2019 va avançar ahir una trentena llarga d’artistes del seu cartell, fent-los públics per ordre alfabètic, d’Albert Pla y Los Sujetadores a The Voidz, a partir de les 9 del matí a través d’Instagram i Twitter. Fent honor al seu subtítol –aquesta és la Reincarnation Edition del festival de la vaca–, el Doctor Music rebrà el difunt i estratosfèric Frank Zappa, reencarnat en holograma a The Bizarre World of Franz Zappa, espectacle coprotagonitzat per alguns dels músics que van passar per la banda de Zappa.

Per Escalarre també passaran, entre els dies 11 i 14 de juliol, destacades bandes internacionals com ara Primal Scream, The Prodigy, The Strokes, The Good, The Bad and The Queen –el supergrup de Damon Albarn (Blur) i Paul Simonon (The Clash)–, The Sisters of Mercy i Chris Robinson Brotherhood, el nou projecte del cantant de The Black Crowes, i també l’històric cantant de reggae Jimmy Cliff.

Sopa de Cabra i Els Pets

La representació catalana en el cartell del festival inclourà també Sopa de Cabra, Els Pets, Quimi Portet, Els Catarres, Doctor Prats, La Pegatina i Joan Dausà, i tampoc no hi podia faltar Rosalía.

A l’apartat electrònic, hi haurà noms com ara els històrics Carl Craig i Richie Hawtin –amb el seu format live amb audiovisuals: Close–, els britànics Damian Lazarus i Jamie Jones, l’italià Dj Tennis, la belga Charlotte de Witte, el duet alemany Âme i l’austríac Parov Stelar.

Des de Suècia arribaran Mando Diao, la banda de death metal progressiu Opeth i els també metàl·lics Sabaton . El quartet nord-americà de hard rock Greta Van Fleet, els novaiorquesos Parquet Courts, el cantautor anglès James Bay, els escocesos The Twilight Sad i Tom Walker, la banda britànica de metal progressiu Tesseract i els murcians Viva Suecia també s’afegeixen als ja anunciats King Crimson, Underworld i The Smashing Pumpkins.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
Margarida Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran

Crítica

La recerca de tresors enterrats

Guaita què fan ara
Sèries

La llarga ombra del masclisme seguint el rastre d’un assassí en sèrie

Drama

‘Rosalie’, una dona barbuda contra la societat

animació

‘Hate songs’, ferides que no es curen