Música

Del Cafe Wha? al Sunset

El bateria gironí Quim Castelló, que durant dos anys ha estat membre del grup resident del mític local novaiorquès, actua avui a Girona amb el seu QC Project

En el concert d’aquesta nit, orientat al ‘soul’ i el ‘R&B’, actuaran els vocalistes Sara Pi i Alex Dee

El bateria gironí Quim Castelló actua aquesta nit al Sunset Jazz Club (22 h, 10 euros) amb el seu Q.C. Project, una formació que aposta per les sonoritats negres del soul i el R&B. El grup es completa amb Artashes Aslanyan, teclats; Dani HDZ, guitarra, i Miki Santamaria, baix, músics amb els quals Castelló també ha voltat per tot l’Estat formant part de la banda d’homenatge a Michael Jackson I Want U Back. Aquesta nit, amb Sara Pi i Alex Dee com a vocalistes convidats, el Q.C. Project interpretarà al Sunset vigoroses versions de cançons de Marvin Gaye, Bill Withers, Stevie Wonder, Erykah Badu, Jill Scott i, evidentment, Michael Jackson.

Nascut en una família de músics i format a l’Esmuc, Quim Castelló ha estat durant dos anys membre de la banda resident del Cafe Wha?, històric local del Greenwich Village de Manhattan on van fer algunes de les seves primeres actuacions a Nova York músics de la talla de Bob Dylan, Bruce Springsteen i Jimi Hendrix.

Al Cafe Wha? , Castelló hi va tocar quatre nits a la setmana, tres sessions per nit: entre cinc i sis hores de música en directe cada dia, envoltat de grans instrumentistes i cantants. L’experiència ha estat per a ell una immillorable formació professional en un dels temples del soul i el funk, però ara li ha arribat el moment de canviar d’aires i de costa, perquè quan tornarà als Estats Units té previst establir-se a Los Angeles. “Tinc la sensació que l’escena musical de Nova York va de baixa i, a més, jo sóc una mica inquiet i sempre m’agrada provar coses noves”, afirma Castelló.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

CULTURA

La Mostra Nacional de Teatre Amateur compleix vint anys a Pineda

PINEDA DE MAR

Un tribunal anul·la la condemna contra el productor Harvey Weinstein

Nova York
Cultura

Mor Mike Pinder, cofundador i teclista de The Moody Blues

ART

Una trentena d’obres aspiren al premi d’escultura Vila Casas

Palafrugell
art

El Museu de l’Empordà dedica una retrospectiva pòstuma a Adrià Ciurana

Figueres
música

Nostaldisc celebrarà el 1r campionat gironí de rebobinat de cintes de casset amb ‘boli’ Bic

sant gregori
Torroella de montgrí

El talent més internacional omple de màgia el 12è Fimag

Torroella de Montgrí

Els Premis d’Arquitectura ja han seleccionat les 24 obres candidates

Girona

De l’abús a celebrar la sexualitat, dalt de l’escenari

BARCELONA/IGUALADA