Música

Patti Smith, Eagle-Eye i Sobral, el 2019

Cesk Freixas, Monstre i Judit Neddermann, en el primer cicle Portalblau d’Hivern

Patti Smith, The Human League, Luz Casal i la tribute band God Save The Queen, que homenatja el grup de Freddie Mercury, actuaran l’estiu vinent a l’Espai Port del 57è Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols. També el Festival de la Veu de Banyoles (a)phònica ha avançat la primera gran veu de la seva pròxima edició, que tindrà lloc del 27 al 30 de juny. El cantant portuguès Salvador Sobral, probablement el millor intèrpret que ha guanyat el Festival d’Eurovisió en molts anys, actuarà el 28 de juny en l’Estrella Damm Club Natació Banyoles, on presentarà les cançons del seu nou disc, previst per al 2019 (23 h). Les entrades ja són a la venda al web del festival per 23 euros.

També el festival Strenes de Girona va fer públic ahir un altre nom internacional: el cantant Eagle-Eye Cherry, autor del superèxit internacional Save tonight (1997), presentarà el seu cinquè disc, Streets of You (2018), el 6 d’abril al Teatre Municipal de Girona. Les entrades costen 20, 25 o 34 euros.

Tornant a la Porta Ferrada, tant God Save The Queen (29 de juliol) com Luz Casal (6 d’agost) i Patti Smith (7 d’agost) són reincidents en el festival i Smith oferirà a Sant Feliu l’únic concert a Catalunya dins la seva gira europea. La històrica banda britànica de pop electrònic The Human League, que va triomfar a principi dels anys vuitanta amb èxits com ara Don’t you want me, actuarà a la Porta Ferrada el 14 d’agost. Les entrades per a aquests quatre concerts sortiran a la venda avui a les 12 del migdia a Portaferrada.cat .

D’altra banda, el festival Portalblau de l’Escala, que té lloc durant el juliol i l’agost, ha creat un nou cicle d’actuacions del gener al març per “reforçar la programació cultural del municipi durant l’hivern”. En el primer Portalblau d’Hivern hi actuaran Cesk Freixas, el 26 de gener; Judit Neddermann, el 16 de febrer, i el duet Monstre, en un concert maridat amb vins del celler Vinyes dels Aspres, el 30 de març. Tots els concerts tindran lloc a l’Alfolí de la Sal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ART

Una trentena d’obres aspiren al premi d’escultura Vila Casas

Palafrugell
art

El Museu de l’Empordà dedica una retrospectiva pòstuma a Adrià Ciurana

Figueres
música

Nostaldisc celebrarà el 1r campionat gironí de rebobinat de cintes de casset amb ‘boli’ Bic

sant gregori
Torroella de montgrí

El talent més internacional omple de màgia el 12è Fimag

Torroella de Montgrí

Els Premis d’Arquitectura ja han seleccionat les 24 obres candidates

Girona

De l’abús a celebrar la sexualitat, dalt de l’escenari

BARCELONA/IGUALADA
ART

Un incendi malmet part d’una exposició d'Edgar Massegú al Tinglado 2 de Tarragona

TARRAGONA
música

Sidecars: “En dos minuts no podem dir tot el que hem d’explicar en una cançó”

GIRONA
EQUIPAMENTS

El govern aprova una partida de 5,9 milions per al ‘hub’ audiovisual de les Tres Xemeneies

BARCELONA