Llibres

Indilletres aposta per la internacionalització

La fira d’editorials independents Indilletres , creada l’any passat a la Bisbal, anuncia com a novetat de la segona edició, prevista per al primer cap de setmana de juny, la convocatòria de dos premis que tenen com a objectiu, per una banda, estimular la traducció i difusió d’autors que ajudin a internacionalitzar els catàlegs de les editorials catalanes, i per l’altra, revalorar la qualitat i el rigor professionals de la crítica literària.

En concret, el premi Indilletres per a editorials, obert a qualsevol empresa editora que es comprometi a ser present als estands de la fira bisbalenca, subvencionarà el 75% del cost que suposi portar de promoció a Catalunya un autor o autora d’especial rellevància internacional que el segell tingui previst traduir i editar. Aquest suport econòmic no podrà excedir els 600 euros. Les editorials poden enviar la seva proposta a [email protected] fins al 28 de febrer, i el veredicte es farà públic el 21 de març. Pel que fa al premi de crítica literària, batejat amb el nom de l’escriptora bisbalenca Llucieta Canyà, reconeixerà la millor ressenya de llibres publicada, tant en paper com en suport digital, entre el juny del 2018 i el maig del 2019, segons el criteri del jurat. La dotació en aquest cas és de 500 euros, i el guanyador es donarà a conèixer durant la fira, el dia 2 de juny.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia