Arts escèniques

Fitxatges al Festimams

La periodista Laura Rosel, els músics Judit Neddermann i Manu Guix i els humoristes Carles Xuriguera i Fel Faixedas són les noves incorporacions del cartell de Festimams, el festival que fusiona cuina i humor i que se celebrarà a la ciutat de Girona als mesos de febrer i març.

Les noves cares del Festimams se sumen al cartell que tenia, entre altres convidats, artistes i humoristes destacats del panorama audiovisual català. La periodista Laura Rosel, fins fa poc conductora del Preguntes freqüents (FAQS) de TV3, s’integrarà a la tertúlia Periodisme i humor, conduïda per Maria Xinxó, en què hi intervindran també Empar Moliner i Natza Farré. Les comunicadores explicaran com veuen el món, la política, el feminisme, la literatura, la ràdio o la televisió. L’espectacle, que es farà el 9 de febrer, inclourà també Judit Neddermann, que amenitzarà el sopar amb els seus temes. El cicle ja ha exhaurit les entrades per veure el muntatge de Toni Soler, Queco Novell i Jair Domínguez, que tindrà lloc el 16 de febrer, i estan a punt d’esgotar-se també les de l’actuació que el 16 de març clourà el festival i que anirà a càrrec de Toni Clapés, el Sr. Marcel·lí i l’equip de Versió RAC1. Una altra de les cares noves serà Manu Guix, que se sumarà amb el seu piano a l’entrevista del periodista i conductor del programa Quatre Gats, Ricard Ustrell, a Àngel Llàcer, que tindrà lloc el dissabte 2 de març. I els humoristes Carles Xuriguera i Rafael Faixedas faran una intervenció en el xou del músic Pep Plaza, que inaugurarà el cicle el 2 de febrer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

obituari

Mor als 63 anys Laurent Cantet, Palma d’Or de Canes per ‘La classe’

París
CULTURA

La Mostra Nacional de Teatre Amateur compleix vint anys a Pineda

PINEDA DE MAR

Un tribunal anul·la la condemna contra el productor Harvey Weinstein

Nova York
Cultura

Mor Mike Pinder, cofundador i teclista de The Moody Blues

ART

Una trentena d’obres aspiren al premi d’escultura Vila Casas

Palafrugell
art

El Museu de l’Empordà dedica una retrospectiva pòstuma a Adrià Ciurana

Figueres
música

Nostaldisc celebrarà el 1r campionat gironí de rebobinat de cintes de casset amb ‘boli’ Bic

sant gregori
Torroella de montgrí

El talent més internacional omple de màgia el 12è Fimag

Torroella de Montgrí

Els Premis d’Arquitectura ja han seleccionat les 24 obres candidates

Girona