Música

Tota una experiència amb Michael Jackson

“Volem remarcar que Forever no és un concert tribut, no volem imitar Michael Jackson ni recrear un dels seus concerts. Aquest espectacle és tota una experiència i, després de dues hores de xou, el públic surt de la sala coneixent millor Michael Jackson”, explicava ahir Carlos J. López, productor, creador de la idea original i director artístic de Forever (The best show about the King of Pop), l’espectacle que la promotora gironina White & Bright portarà el dissabte 16 de febrer a l’Auditori de Girona, en dues sessions (18.30 h i 21.30 h). Les entrades, amb preus que van dels 28 als 45 euros, es poden adquirir per internet .

Forever , estrenat ara fa un any a Madrid amb la presència de Jermaine Jackson, és la nova versió d’un altre espectacle presentat el 2010, i aquest any coincideix amb el desè aniversari de la mort de Michael Jackson, el 25 de juny del 2009. Forever està avalat per la Jackson Family Foundation, que hi va donar el vistiplau com a espectacle oficial a nivell mundial, i fins i tot una altra de les germanes de Michael, La Toya, s’ha implicat en la seva promoció, ara que Forever prepara el seu desembarcament a Mèxic.

Forever és un gran muntatge escènic, amb un important desplegament audiovisual i 24 artistes en escena, entre cantants, ballarins i músics de diverses nacionalitats. Un d’ells, el ballarí Álex Blanco, un londinenc d’arrels gallegues, va acompanyar ahir Carlos J. López en la presentació de Forever a Girona, caracteritzat com Michael Jackson. Forever comença amb alguns temes dels Jackson 5 i continua amb una àmplia selecció de temes de la carrera en solitari de Michael, entre els quals no hi falten els seus grans èxits, però també algunes petites joies no tan conegudes. “És un espectacle molt respectuós amb Michael i amb la seva música. Evidentment, no hi falten els zombis de Thriller, ni altres elements icònics extrets dels seus videoclips, però també hi ha molta creació pròpia”, va remarcar López, que va subratllar que Forever és una producció espanyola amb projecció internacional, que voltarà per escenaris de països de França, Alemanya o Suïssa “probablement fins al 2020”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

De l’abús a celebrar la sexualitat, dalt de l’escenari

BARCELONA/IGUALADA
ART

Un incendi malmet part d’una exposició d'Edgar Massegú al Tinglado 2 de Tarragona

TARRAGONA
música

Sidecars: “En dos minuts no podem dir tot el que hem d’explicar en una cançó”

GIRONA
EQUIPAMENTS

El govern aprova una partida de 5,9 milions per al ‘hub’ audiovisual de les Tres Xemeneies

BARCELONA
DANSA

El coreògraf Alexander Ekman porta al Liceu un ‘Midsummer Night’s Dream’ poc shakesperià

BARCELONA
MÚSICA

Joan Manuel Serrat, premi Princesa d’Astúries de les Arts 2024

BARCELONA
RIPOLL

Ramon González i Montse Bastons guanyen els Jocs Florals Comte Guifré

RIPOLL
MÚSICA

El festival de Dixieland torna al carrer

TARRAGONA
GIRONA

Vuit actuacions musicals i teatrals en el Pati Cultural 2024

GIRONA