Música

CAP ROIG

xavier castillón

Cap Roig “c’est chic!”

El Festival de Cap Roig torna a enlluernar amb una cartell ple d’estrelles nacionals i internacionals, en 26 nits de música –i màgia– concentrades en menys d’un mes i mig. El festival organitzat per Clipper’s Live, amb l’impuls de la Fundació Bancària La Caixa i CaixaBank, portarà aquest any als impressionants jardins botànics de Cap Roig, entre Palafrugell i Mont-ras, una sèrie de noms incontestables dins la indústria de l’espectacle internacional: Sting, Diana Krall, Liam Gallagher (Oasis), Jamie Cullum, Katie Melua, Eros Ramazzotti o Nile Rodgers i els seus Chic, que tornen a Cap Roig després de deu anys per presentar el seu últim disc, el molt esperat It’s about time. Evidentment, aquests grans clàssics de la música disco no baixaran de l’escenari sense tocar monuments sonors com ara Good times i Le freak, perquè Cap Roig, com diu la cançó, “c’est chic!”.

El festival dirigit per Juli Guiu s’obrirà amb tot un fenomen de la música llatina, el colombià Maluma, que fins i tot ha portat al seu terreny la reina Madonna. I torna a Cap Roig Luis Despacito Fonsi, dos anys després del seu triomfal debut en el festival. El pop espanyol està representat en el cartell per Pastora Soler, Rozalén, Taburete, Vanesa Martín, Álvaro Soler, David Bisbal i Aitana, un fenomen que va més enllà d’Operación triunfo. Els britànics The Vamps i els colombians Morat competiran per la franja més jove del públic, tot i que en realitat els més joves de tots estan convocats pel Club Super3. La palafrugellenca i exquisida Sílvia Pérez Cruz i Ramon Mirabet tornaran a un escenari que ja els resulta familiar, sobretot a ella, i el Mag Lari hi aportarà l’il·lusionisme i l’humor.

CAP ROIG FESTIVAL
Del 12 de juliol al 21 d’agost


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona