Montserrat prepara la IV pujada al Portell amb motiu del 25 d'abril

L'Associació Brot de Cultura ha organitzat per tercer any consecutiu la jornada commemorativa del 25 d'abril en què es recorda la Batalla d'Almansa. Cal recordar que l'any 2008, quan va nàixer aquesta entitat cultural, es va assumir l'organització d'aquest acte en la seua segona edició. Enguany, se celebra a Montserrat la IV Pujada al Portell prevista per a divendres 23 d'abril a les 21.30 hores.

Primerament, hi haurà un sopar d'enfaixat al bar «Musical», en què l'entitat oferirà la picada i la beguda. El preu és de 5 € i inclou la torxa i l'encenedor per a l'acte posterior. Acabat el sopar, tindrà lloc la Pujada al Portell, que eixirà des de la Plaça de l'Església, amb les torxes i acompanyats de tabalets i dolçaines. Una vegada dalt, es llegiran unes poesies i es baixarà realitzant una marxa cívica pels carrers del poble fins arribar al punt d'inici. Allí es llegirà un manifest i es clourà la jornada l'actuació de Toni de l'Hostal, a la Plaça de l'Església.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.