Música

La jove Carole King a Montreux l’any 1973

Universal ha presentat Live at Montreux 1973, que recull en format DVD i compacte el primer espectacle fora dels EUA de la mítica compositora i intèrpret Carole King. Llançat per primera vegada, aquest xou va ser enregistrat dos anys després del llegendari àlbum Tapestry –cal recordar que el tema It’s too Late es va mantenir a les llistes durant sis anys consecutius– i un mes després del llançament de Fantasy.A començaments dels setanta, Carole King estava en un dels zenits de la seva carrera: amb el seu primer marit, Gerry Goffin, van signar temes per algunes estrelles de l’època, com Shirelles i Drifters.

A partir d’aquí, King decidiria anar en solitari i interpretar els seus propis èxits, en un estil que podia derivar de la cançó d’autor al funk o al blues. En paral·lel a ser la compositora preferida de moltes estrelles del pop, King arrencaria una carrer en què aquest deliciós concert a la mítica capital del jazz, Montreux, és un cim. Mestra en tantes coses, King és la persona que tothom voldria tenir d’amiga, a part d’una artista de totes les èpoques, com demostra en aquest gran concert. Els que ho vulguin degustar hi trobaran It’s Too Late, I Feel The Earth Move, You’ve Got A Friend, Believe in Humanity i Corazón. Magistral!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia