Cinema

Nou tràiler del capítol final de ‘La guerra de les galaxies’

Una imatge de la protagonista amb una espasa làser del costat fosc desencadena un allau d’especulacions entre els seguidors de la saga

L’últim lliurament de la trilogia més recent s’estrenarà el proper 20 de desembre

  • VÍDEO: Avançament d'Star Wars: El Ascenso de Skywalker'

La Guerra de les galàxies s’aproxima al final. La saga de pel·lícules que ha generat milions de seguidors a tot el món estrenarà el proper 20 de desembre el seu últim capítol, Star Wars: El ascenso de Skywalker.

El segon tràiler del film, que s’ha avançat aquest dilluns en la marc de la convenció anual de Disney, D23, assegura que l’aventura espacial que va iniciar George Lucas el 1977 arriba “a la seva fi”.

Els seguidors de l’univers d’Star Wars han convertit l’avançament en tendència global en Twitter a força de comentar, entre altres coses, el final de l’últim tràiler de la cinta, on es veu la protagonista de la trilogia més recent i aprenenta jedi de Luke Skywalker (Mark Hamill), Rey (Daisy Ridley), amb una espasa làser del “costat fosc”, fet que ha alimentat els dubtes sobre el seu paper com a líder de la resistència. Una breu imatge del C-3PO amb els ulls vermells també ha generat nombrosos comenteris.

La novena entrega de la sèrie, que promet noves batalles siderals i duels d’esgrima fotònica, també serà l’última on intervingui l’actriu Carrie Fisher, que va interpretar a la Princesa Leia en la trilogia original i que va morir sobtadament el 2016, als 60 anys.

Al vídeo també es pot veure John Boyega, Óscar Isaac i Adam Driver, protagonistes al costat de Ridley de la trilogia creada per J.J. Abrams, que es va iniciar e 2015 amb El despertar de la fuerza.

Després d’aquesta pel·lícula, la saga es prendrà un descans de diversos anys a la gran pantalla, tot i que la productora Lucasfilms prepara noves sèries per a la plataforma digital Disney+, així com tres noves pel·lícules al cinema, previstes per al 2022, 2024 i 2026.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia