Música

El jazz s’estén pels carrers de Palafrugell

Aquest cap de setmana i el vinent (del 7 al 8 de setembre) tindrà lloc a Palafrugell una nova edició de l’Street Jazz Costa Brava. S’han programat un total de cinc concerts oberts al públic i gratuïts de l’escena catalana amb pinzellades internacionals als espais de la plaça de Can Mario i a la plaça Nova.

Les actuacions de Toni Solà Quartet (avui), Shu Shu (demà dissabte) i Smith & Wesson 38 (diumenge 1 de setembre) coincidiran amb la 39a Fira de Vins i Caves de Catalunya, que tindrà lloc a la plaça de Can Mario. Els concerts seran a les nou del vespre i formen part la col·laboració de l’àrea de Cultura amb la mostra enològica, promoguda per la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre, que per segon any consecutiu s’instal·la durant tres dies al centre de Palafrugell.

D’altra banda, la veu de Sophie Grant, el dissabte 7 de setembre a les vuit del vespre i, Tonia & The Secret Investiment Feat. Lessus, el diumenge 8 de setembre a les dotze del migdia, faran bategar la plaça Nova a ritme del millor jazz, en el segon cap de setmana de l’Street Festival. Aquesta proposta és un preàmbul d’un dels festivals de jazz de més tradició del país, el que té lloc a Palafrugell ininterrompudament des de fa 25 anys.

Després de l’Street Jazz Costa Brava, serà el torn dels locals de restauració amb tapes, sopars i copes amenitzats amb actuacions musicals dins l’Off Festival. Aquest tindrà lloc els caps de setmana entre el 14 de setembre i el 5 d’octubre. Tancarà aquesta etapa de concerts de jazz el 25è Festival de Jazz Costa Brava, que celebrarà aquest aniversari especial del 10 al 13 d’octubre. Per a més informació: www.palafrugellcultura.cat



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

obituari

Mor als 63 anys Laurent Cantet, Palma d’Or de Canes per ‘La classe’

París
CULTURA

La Mostra Nacional de Teatre Amateur compleix vint anys a Pineda

PINEDA DE MAR

Un tribunal anul·la la condemna contra el productor Harvey Weinstein

Nova York
Cultura

Mor Mike Pinder, cofundador i teclista de The Moody Blues

ART

Una trentena d’obres aspiren al premi d’escultura Vila Casas

Palafrugell
art

El Museu de l’Empordà dedica una retrospectiva pòstuma a Adrià Ciurana

Figueres
música

Nostaldisc celebrarà el 1r campionat gironí de rebobinat de cintes de casset amb ‘boli’ Bic

sant gregori
Torroella de montgrí

El talent més internacional omple de màgia el 12è Fimag

Torroella de Montgrí

Els Premis d’Arquitectura ja han seleccionat les 24 obres candidates

Girona