Llibres

Promoció externa

En el marc de la Setmana del Llibre en Català, que ahir es va inaugurar i que estarà oberta fins al 15 de setembre, l’Institut Ramon Llull organitza la dissetena edició –la tercera dins la Setmana– de la Missió Internacional d’Editors i Agents –Making Catalan Literature Travel for International Publishers and Agents–. Del dia 9 al 13, divuit editors i agents de setze països –deu especialitzats en ficció literària i vuit en literatura infantil i juvenil– faran un procés d’immersió en la literatura catalana gràcies a la seva presència i una sèrie de xerrades sobre el sector editorial en llengua catalana i una panoràmica de la seva tradició literària, així com de la il·lustració feta al territori des dels seus orígens fins a les darreres novetats editorials.

Al Col·legi d’Arquitectes, a tocar de l’espai de la Setmana del Llibre en Català, els editors forasters es reuniran amb els editors de literatura catalana entre el 10 i el 13 de setembre. Durant aquestes tres jornades aquests divuit professionals estrangers i una cinquantena d’agències i editorials catalanes faran prop de 450 reunions de 30 minuts. Els convidats també tindran l’ocasió de compartir àpats informals amb escriptors, il·lustradors, representants institucionals i periodistes culturals. I a la tarda, podran fer un seguit de visites a llibreries de Barcelona, generalistes i especialitzades, per conèixer les novetats i la tasca prescriptora dels llibreters.

Pel que fa a les activitats dins del recinte de la Setmana, avui s’iniciaran amb un ritme ininterromput desenes d’activitats, presentacions, signatures tertúlies, xerrades i espectacles. Avui a les 12 h es presentarà Els llibres galàctics, un pack que recull els textos de Jaume Sisa i que permet captar el pensament dels diferents personatges que han format part de la personalitat del cantant galàctic. A més de l’autor, en l’acte hi haurà els periodistes i escriptors Jordi Nopca i Anna Ballbona, que una estona abans haurà acompanyat el cantautor Miquel Pujadó en la presentació del seu llibre El bard incombustible.

La mainada, o més ben dit el públic familiar, tindrà el seu moment a L’espai del conte amb l’obra La bici de la Lola, a càrrec de Moi Aznar. També a les 12 h Pilarín Bayés i Ana Ortiz presentaran el llibre il·lustrat Catalunya. Pilarín signarà i dedicarà aquest mateix llibre a les 13 h. En l’activitat De passeig, a les 18 h s’iniciarà un itinerari literari per la ciutat: La Barcelona germànica i del Benelux.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

obituari

Mor als 63 anys Laurent Cantet, Palma d’Or de Canes per ‘La classe’

París
CULTURA

La Mostra Nacional de Teatre Amateur compleix vint anys a Pineda

PINEDA DE MAR

Un tribunal anul·la la condemna contra el productor Harvey Weinstein

Nova York
Cultura

Mor Mike Pinder, cofundador i teclista de The Moody Blues

ART

Una trentena d’obres aspiren al premi d’escultura Vila Casas

Palafrugell
art

El Museu de l’Empordà dedica una retrospectiva pòstuma a Adrià Ciurana

Figueres
música

Nostaldisc celebrarà el 1r campionat gironí de rebobinat de cintes de casset amb ‘boli’ Bic

sant gregori
Torroella de montgrí

El talent més internacional omple de màgia el 12è Fimag

Torroella de Montgrí

Els Premis d’Arquitectura ja han seleccionat les 24 obres candidates

Girona