The Primitives, Delorean, Delafé y Las Flores Azules i Els Amics de les Arts actuaran al festival In-Somni

El festival itinerant arriba a Girona aquesta setmana, amb dotze concerts

El festival itinerant de música independent de Catalunya presenta un cartell amb uns quants atractius per a públics diversos: uns clàssics recuperats com ara els britànics The Primitives, que van triomfar el 1988 amb el tema Crash i el seu impecable pop-punk amb veu femenina, i que gairebé divuit anys després de la seva dissolució, el 1992, torna a voltar pels escenaris.

Tres apostes guanyadores són els ara omnipresents Els Amics de les Arts, els bascos Delorean –els nous apòstols del rock ballable– i els barcelonins Delafé y Las Flores Azules, que presentaran el seu tercer disc i primer sense Facto (Las trompetas de la muerte) diumenge vinent a l'Auditori de Girona, amb el també barceloní The New Raemon obrint la vetllada. Aquest concert serà el primer que l'In-Somni portarà a terme a l'Auditori.

El festival consolida com a escenari principal els jardins Fora Muralles, un espai on tindran lloc el gros de les actuacions, divendres i dissabte vinents, sota un gran envelat amb una estructura diferent de la de l'any passat, que protegirà els músics i el públic de qualsevol incidència climàtica.

Divendres, a més de Delorean, actuaran en aquest recinte Affoniks, que hi presentarà el seu debut, Botomonocromàtic; els escocesos The Cinematics i, per tancar la nit, Joe Crepúsculo, el nou talent per excel·lència de l'escena indie barcelonina.

Dissabte, també a l'envelat de Fora Muralles, els gironins Radical Animal Beat deixaran pas a Els Amics de les Arts, The Primitives i, com a cloenda, Dj Adam Ficek, membre de Babyshambles. El festival tindrà com a pròleg el concert de Damills, dijous a Els Jardins de la Mercè.

Les entrades per als concerts de Fora Muralles costen 14 euros (anticipades) i 16 euros cada dia, i les de l'Auditori, 20 i 23 euros. Hi ha un abonament de 30 euros per a tots tres dies. Més informació sobre el festival: www.in-somni.com.

ELS CONCERTS

Dijous 13 de maig
Damills, al restaurant Els Jardins de la Mercè (20.30 h)
Divendres 14 de maig
Affoniks (20.30 h), The Cinematics (21.30 h), Delorean (23 h) i Joe Crepús- culo (00.30 h) als Jardins Fora Muralles.
Mein Sohn William (01.00 h) al Sonic Club / Platea, amb Pol·lendate
Dissabte 15 de maig
Radical Animal Beat (20.30 h), Els Amics de les Arts (21.30 h), The Primitives (23 h) i Dj Adam Ficek, del grup Babyshambles (0.30 h) als Jardins Fora Muralles
Diumenge 16 de maig
The New Raemon (19.30 h) i Delafé y Las Flores Azules (20.30 h) a l'Auditori


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona
MÚSICA

Joan Magrané estrena a Peralada un responsori per a la Setmana Santa del segle XXI

girona
música

Twenty One Pilots actuaran al Palau Sant Jordi l’abril vinent

Barcelona
ART

Estudien si la part superior del mosaic de la Casa Navàs també és de Joaquim Mir

REUS
art

Mor Richard Serra, l’escultor monumental

barcelona